VIA University College

Fortællinger fra isbjerget

Del

Hvordan oplever unge egentlig kulturmødet mellem Danmark og Grønland? Hvad er deres fremtidige drømme? Og hvordan styrker vi dialogen mellem unge grønlændere og danskere gennem nye fortællinger? Det forsøger en ny teaterforestilling og en debatterende konference på VIA Campus C at svare på.

Torsdag d. 15 marts 2018 kl 13.10-17.30 tager NUKIGA-konferencen dig med ind bag facaden på det Grønland, du tror, du kender, og med udgangspunkt i de grønlandske unges virkelighed.

Teaterforestillingen og konferencen er skabt af samarbejdspartnerne Det Grønlandske Hus, Foreningen grønlandske børn i Danmak og Det Socialpædagogiske Seminarium i Grønland.

Oplev de unges drømme om fremtidens Grønland, og hør deres historier.
NUKIGA stiller spørgsmålene, og giver ordet til de unge.

Gennem kunsten opstår nogle af de smukkeste historier, og vi lader derfor et nysgerrigt debatteater være udgangspunktet for endnu en NUKIGA-konference, der stiller skarpt på de unges fortællinger om fremtidens Grønland.

Den gode samtale er det bedste udgangspunkt for forandringer, og inviteres alle til en anderledes konference med forskellige faglige indspark om de unges Grønland. 

Talere til konferencen

Blandt andre taler rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus, Kristian Würtz, og foredragsholder, Anders Colding-Jørgensen til konferencen, som sætter skub i samtalen om, hvordan vi alle kan være med til at skabe forandringer og styrke indsatsen for et fremtidigt fælleskab mellem Grønland og Danmark. 

Nøgleord

Kontakter

Ole Bjørn fra Pædagoguddannelse
ob@via.dk
87553420

Links

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum