Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Fortællecafé om de smukke unge mennesker

Del

Den 3. marts åbner dørene til Musikstalden og fortællecaféen ORD. Denne gang som en Special med Steffen Sommerstedt og musikalsk besøg af guitarist Lasse Kjærulf Andersen.

Tirsdag aften venter en særlig udgave af fortællecaféen ORD. Aftenens ”special” byder på temaet ”De smukke unge mennesker” hvor skuespiller og aftenens fortæller, Steffen Sommerstedt, akkompagneres af guitaristen Lasse Kjærulf Andersen.

Aftenen byder på fortællinger fulde af minder, forhåbninger og en stærk tro på at , om ikke alt, så i hvert fald noget var bedre i de gode gamle dage.

For er der muligt at forstå nutidens teenagere, når man som Steffen er vokset op i en tid uden sociale medier, telefoner og memes? Ja, faktisk helt uden internet? Hvad er der overhovedet tilbage i nutidens ungdomsliv der minder om dengang?

Steffen lader historierne stille skarpt på om blikket efter de smukke piger, kammeratskabet og kriserne er de samme som dengang de voksne som Steffen og Lasse var unge og smukke.

Har du lyst til en hyggelig aften med fortællinger tilsat musik fra Lasse Kjærulf Andersen? Så køb din billet på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter og på www.gkkultur.dk.

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum