Forsvarsministeriet

Forsvarsministeren deltager eksportfremstød for dansk forsvarsindustri

Del

Forsvarsminister Trine Bramsen rejser til Paris den 27.-28. september 2021 for at deltage i et eksportfremstød for den danske forsvarsindustri i Paris.

Ministeren vil i selskab med Forsvarsattache General Prins Joachim og DI-forsvar mødes med førende forsvarsvirksomheder fra Frankrig samt 23 deltagende danske virksomheder.

Forsvarsministeren holder bilateralt møde med den franske forsvarsminister Florence Parly samt den franske viceminister for veteranområdet Geneviève Darrieusecq.

Forsvarsminister Trine Bramsen udtaler:

”Danmark skal stå endnu stærkere på den forsvarspolitiske scene. Danske forsvarsvirksomheder skal være på forkant på nye områder, der bare for få år siden måske ikke var relevante for Danmarks sikkerhed. Med en ny strategi for forsvarsindustrien skal vi både skabe arbejdspladser i Danmark og blive en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for vores allierede. Fremstødet i Paris er første skridt på vejen mod fremtidens forsvars.”

Forsvarsministeren og erhvervsministeren lancerede regeringen nye strategi for den danske forsvarsindustri i august.

Nøgleord

Links

Information om Forsvarsministeriet

Forsvarsministeriet
Forsvarsministeriet
Holmens Kanal 9
1060 Købehavn K

+45 72 81 00 00https://fmn.dk/

Forsvarsministeriets departements opgaver spænder vidt – fra betjening af forsvarsministeren til overordnet ledelse af ministerområdet.

Følg pressemeddelelser fra Forsvarsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsvarsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum