DI - Dansk Industri

Forsvarsindustriens førstemand fylder rundt

Del

Et begivenhedsrigt år i Forsvars- og Aerospaceindustriens brancheforening i Dansk Industri, DI Forsvar og sikkerhed, nærmer sig sin afslutning. Men det er ikke slut med begivenhederne, for den 27. december fylder direktøren i DI Forsvar og sikkerhed, Joachim Finkielman, 50 år.

Direktør Joachim Finkielman, DI Forsvar og sikkerhed.
Direktør Joachim Finkielman, DI Forsvar og sikkerhed.

Det er gået stærkt i de ni måneder, der er gået siden fødselaren tiltrådte stillingen i DI Forsvar og sikkerhed. Brancheforeningen har skiftet navn, implementeret en ny strategi og indgået en samarbejdsaftale med CenSec, der driver klyngeaktiviteter på området – alt sammen milepæle i udviklingen af brancheforeningen, som skal være med til at omsætte medlemmernes store ambitioner om at skabe vækst, arbejdspladser og vigtige bidrag til Danmarks sikkerhed.

Forsvars- og Aerospaceindustrien i Danmark skaber arbejdspladser og eksport samt driver teknologiudvikling i Danmark. Branchen har endvidere en strategisk rolle i forhold til rigsfællesskabets sikkerhedspolitiske interesser. Branchens strategiske betydning vil øges i de kommende år – med Joachim Finkielman og hans nye stab i brancheforeningens sekretariat i spidsen.

Joachim Finkielman kom til DI 1. april i år efter 23 år i Forsvarsministeriets koncern og fra en stilling som vicedirektør i Beredskabsstyrelsen. Inden har han blandt andet været chef for Forsvars- og Sikkerhedspolitisk Kontor i Forsvarsministeriet, forsvarsrådgiver ved de permanente danske repræsentationer til NATO og EU og chef for ministersekretariatet.

Der er altså tale om en erfaren embedsmand og leder med substantiel viden og erfaring indenfor politiske processer, ministerbetjening, strategisk udvikling, udformning af politik og politisk forhandling.

Joachim Finkielman er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet. Han er gift med cand.jur. Christine Ravnholt Hartmann. Sammen har de to børn på 16 og 14 år.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Direktør Joachim Finkielman, DI Forsvar og sikkerhed.
Direktør Joachim Finkielman, DI Forsvar og sikkerhed.
Download

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum