Folk & Sikkerhed

Forsvarets historie i nyt stort projekt

Del

FREMFOR står for Fremtidens formidling af Forsvarets historie og bygger på et behov for en større indsigt i og dermed større forståelse for forsvarets opgaver såvel i fortiden, nutiden og fremtiden.

I de seneste 18 måneder har projektet lavet en kortlægning af den eksisterende formidling af forsvarets historie og kigget på forsvarsformidlingen i Skandinavien.

Målet med FREMFOR er at gøre forsvarets historie til en integreret del af den samlede danske kulturarv – på en let tilgængelig måde – og derigennem bidrage til en større forståelse for forsvarets rolle i Danmark og herigennem understøtte en øget forsvarsvilje og anerkendelse af det uniformerede personel i Danmark.

I forbindelse med kortlægningen har projektet udgivet tre rapporter:

Næste fase bliver at udvide og udvikle samarbejdet med de mange aktører på området, herunder sikre et økonomisk fundament for at udvikle en digital formidlingsplatform, der skal være omdrejningspunkt og udgangspunkt for at øge den historiske viden om forsvarets betydning for Danmark og dansk kulturarv.

Samtidig herved vil projektet gøre sit til at understøtte den alllerede eksisterende formidling om forsvarets historie.

Kontakter

Links

Information om Folk & Sikkerhed

Folk & Sikkerhed
Folk & Sikkerhed
Godthåbsvej 66
2000 Frederiksberg C

33 14 79 00https://folkogsikkerhed.dk/

Folk & Sikkerhed har eksisteret siden 1975, og vi er Danmarks største forsvars-, beredskabs- og sikkerhedspolitiske organisation med ca. 75.000 medlemmer qua vores medlemsorganisationer

Følg pressemeddelelser fra Folk & Sikkerhed

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.