sundhed.dk

Forstyrrelser i driften gjorde det svært at hente coronapas lørdag morgen og formiddag

Del

Lørdag morgen og formiddag har sundhed.dk oplevet forstyrrelser i dele af de systemer, der leverer data fra danskernes COVID-19-tests. Systemerne kører nu igen, og danskerne kan igen se deres testsvar. Sundhed.dk og MinSundhed kan stadig bruges til at tjekke COVID-19-svar og bruges som coronapas.

Danskere, der skulle bruge coronapas og COVID-19-svar lørdag morgen, måtte vente lidt længere end normalt, da de systemer, der leverer data var ramt af driftsforstyrrelser. Der har kun været problemer med testsvar, ikke med leverancerne med dokumentation for vaccination.

Problemerne er nu løst, og danskerne kan igen hente COVID-19-svar og coronapas og dermed bevæge sig ud på cafeer, i biografer og andre steder, hvor de skal vise coronapas.

I går meddelte flere medier fejlagtigt, at løsningerne fra Sundhed.dk og MinSundhed kun kunne bruges frem til lanceringen af det nye coronapas. Dette er selvfølgelig ikke tilfældet.

I den politiske aftale omkring coronapas er det besluttet, at coronapas fra sundhed.dk og MinSundhed naturligvis stadig kan bruges som dokumentation.

Der er altså flere forskellige løsninger til at hente coronapas, og de kan alle bruges alle steder. Desuden kan danskerne stadig benytte testresultater som dokumentation, når man bevæger sig rundt.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om sundhed.dk

sundhed.dk
sundhed.dk
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

44 22 20 80http://www.sundhed.dk

Sundhed.dk er din digitale indgang til sundhedsvæsenet. En portal, der giver dig overblik over din sundhed og sygdom, og som er ejet af staten, kommunerne og regionerne.

Følg pressemeddelelser fra sundhed.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra sundhed.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum