Haderslev Kommune

Første spadestik til bibliotek, daginstitution og motorikcenter i Gram

Del

Når spaden den 17. august kl. 14 sættes i jorden i Gram, så er det både byggeri af motorikcenter, nyt bibliotek og ny daginstitution, der går i gang.

Den 17. august bliver der taget et af de lidt større spadestik i Gram. Det er nemlig et ganske særligt byggeri, der går i gang. Byggeriet kommer til at indeholde både et motorikcenter, ny daginstitution og nyt bibliotek.

Motorikcentret er helt nyt i Gram. Det vil være et sted, hvor man både kan udfordre sig selv på bevægelighed og balance, og hvor der kan øves springteknikker. Biblioteket kommer til at indeholde turistinformation og borgerservice. Sidst men ikke mindst vil to af byens ældre børnehaver blive erstattet af en helt ny daginstitution med plads til 140 børn.

Det bliver Signe Knappe, formand for Udvalget for Børn og Familier, og Allan Emiliussen, formand for Udvalget for Kultur og Fritid, der tager det første spadestik, og forhåbentlig får de også hjælp af nogle af de fremmødte børn.

Mødestedet er Gram Fritidscenter kl. 14. Der vil være taler af de to udvalgsformænd, og efterfølgende vil der være en forfriskning til de fremmødte.

Når byggeriet i efteråret 2018 står færdigt, vil det også have en forbindelsesgang til Gram Skole og Gram Fritidscenter. På den måde skabes der en naturlig sammenhæng mellem de forskellige institutioner, samtidig med at de daglige brugere kan komme tørskoet rundt.

Den samlede anlægssum for hele projektet er 38,9 millioner kr. Teamet, der skal stå for byggeriet, er Dansk Halbyggeri, GPP Arkitekter, rådgivende ingeniør Viggo Madsen og landskabsarkitekt Mbyland. Redskabs-leverancen er vundet af det lokale firma, PE-Redskaber fra Gram.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Haderslev Kommune tager et skridt for sundheden17.4.2018 08:43pressemeddelelse

Udvalget for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune tager et ekstra skridt for sundheden i kommunen og indbyder borgere og arbejdspladser til at deltage gratis i Dansk Firmaidrætsforbunds landsdækkende kampagne Tæl Skridt. Kommunen ønsker at sætte fokus på sundhed, og med skridttællerdysten har de et kneb, der kan motivere flere borgere – også dem, som ikke er i gang med andre af kommunens motionstilbud.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum