Haderslev Kommune

Første spadestik til bibliotek, daginstitution og motorikcenter i Gram

Del

Når spaden den 17. august kl. 14 sættes i jorden i Gram, så er det både byggeri af motorikcenter, nyt bibliotek og ny daginstitution, der går i gang.

Den 17. august bliver der taget et af de lidt større spadestik i Gram. Det er nemlig et ganske særligt byggeri, der går i gang. Byggeriet kommer til at indeholde både et motorikcenter, ny daginstitution og nyt bibliotek.

Motorikcentret er helt nyt i Gram. Det vil være et sted, hvor man både kan udfordre sig selv på bevægelighed og balance, og hvor der kan øves springteknikker. Biblioteket kommer til at indeholde turistinformation og borgerservice. Sidst men ikke mindst vil to af byens ældre børnehaver blive erstattet af en helt ny daginstitution med plads til 140 børn.

Det bliver Signe Knappe, formand for Udvalget for Børn og Familier, og Allan Emiliussen, formand for Udvalget for Kultur og Fritid, der tager det første spadestik, og forhåbentlig får de også hjælp af nogle af de fremmødte børn.

Mødestedet er Gram Fritidscenter kl. 14. Der vil være taler af de to udvalgsformænd, og efterfølgende vil der være en forfriskning til de fremmødte.

Når byggeriet i efteråret 2018 står færdigt, vil det også have en forbindelsesgang til Gram Skole og Gram Fritidscenter. På den måde skabes der en naturlig sammenhæng mellem de forskellige institutioner, samtidig med at de daglige brugere kan komme tørskoet rundt.

Den samlede anlægssum for hele projektet er 38,9 millioner kr. Teamet, der skal stå for byggeriet, er Dansk Halbyggeri, GPP Arkitekter, rådgivende ingeniør Viggo Madsen og landskabsarkitekt Mbyland. Redskabs-leverancen er vundet af det lokale firma, PE-Redskaber fra Gram.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17Pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum