DI - Dansk Industri

Første nordiske topmøde om metaverse

Del

Facebook er for længst hoppet med på metaverse og sender et klar signal med det nylige navneskifte, men hvor står danske virksomheder i dag i forhold til den 3D virtuelle verden? Hvordan vil det påvirke vores arbejdsliv, og hvordan bliver det at være forbruger? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som søges besvaret, når Dansk Industri og Instituttet for Fremtidsforskning holder første nordiske topmøde om metaverse.

Pressen inviteres til:

Nordic Metaverse Summit 2023

Fredag den 27. januar, kl. 9.30

Industriens Hus,

H.C. Andersens Boulevard 18,

København.

På konferencen drøfter branchefolk og eksperter fra ind- og udland muligheder og udfordringer for borgere, virksomhederne og vores samfund.

Det nye digitale univers giver virksomhederne helt anderledes muligheder for at markedsføre og sælge deres produkter. På konferencen fortæller danske virksomheder om deres erfaringer med metaverse. Det gælder bl.a. virksomheder som Bang & Olufsen og DSB.

I metaverset tager vi de samme udfordringer med over, som vi allerede kender. F.eks. hvordan håndterer vi bæredygtighed? Det kommer Michael Birkebæk, Partner, ESG and Products Lead DK, KPMG og fortæller om.

Og hvad med emner som diversitet og inklusion? Det er emner, der drøftes i en paneldebat med Sara Lisa Vogl, Co-Founder, WIIT (Women in immersive Technologies), Andrea Bravo, Founder, Metaverse Data & Ethics og Oliver Anton Lunow Nielsen, Project Manager for Future Generations Shaping Future Technology, Ungdomsbureauet.

På konferencen præsenterer Instituttet for Fremtidsforskning et nyt globalt studie af metaverse.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmelding: pressemedarbejder Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Links

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Kick-off: Hvordan gør vi Danmark til iværksætterland i verdensklasse?26.1.2023 11:30:11 CET | Pressemeddelelse

Efter flere års venten er der nu endelig udsigt til, at vi får en iværksætterstrategi i Danmark. SVM-regeringen har strategien med i regeringsgrundlaget, og der er foreløbig afsat 300 millioner kroner til formålet. Derfor har DI og Dansk Iværksætterforening nu indkaldt landets iværksættere, eksperter og politikere til at drøfte spørgsmålet: hvordan gør vi Danmark til iværksætterland i verdensklasse?

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum