Bellevue Teatret

Første gang nogensinde: Kamel og Æsel finder vej til Bellevue Strand

Del

Fra 9:00 til 17:30 både lørdag den 28. og søndag den 29. kan man møde levende kameler og æsler på Bellevue Strand.

Martin Frøland
Martin Frøland

For første gang nogensinde kan du støde på kameler og æsler på Bellevue Strand. Det er ikke den type dyr, du typisk venter at se i Charlottenlund. Og slet ikke i vintermånederne, men der er en rigtig god grund til, at de i øjeblikket nyder det danske vejr udendørs.

Det hvide sand på stranden bliver nemlig hver weekend indtil jul forvandlet til sandet fra en mellemøstens ørken, med en rigtig, levende kamel og et rigtigt, levende æsel. Det sker i forbindelse med forestillingen Folk og Røvere i Kardemomme By, som i øjeblikket spilles på Bellevue Teatret.

Dyrene holder til inde i teltet, men kommer også udendørs på gåture, når vejret tillader det. Man kan mødes med, røre ved og snakke med både kamelen og æslet, når man besøger teltet i forbindelse med forestillingen.

De hører til i Jespers cirkus, som for første gang nogensinde får sit eget cirkustelt opført. Forestillingen ender (som mange bekendt) godt, og røverne Kasper, Jesper og Jonathan bliver æresborgere i Kardemomme by. Jesper bliver cirkusdirektør, og i år har vi besluttet at opføre hans telt på Bellevue Strand.

Rent praktisk er teltet opført for at udvide pladsen foran teatret, så en sikker afstand stadig kan holdes af besøgende. Teltet giver mulighed for at besøgende kan få varmen, nu hvor man ikke kan samles indendørs i teatrets egen foyer.

Så kom med i weekenden, når Kardemomme By fortsat skriver historie og udvider fra teatrets vægge, og rykker ud på stranden.

  • Bellevue Teater rykker foyeren udendørs af henhold til CoVID-19
  • Bellevue Teater har oprejst et cirkustelt på Bellevue Strand
  • Man kan møde et æsel og en kamel i cirkusteltet
  • Forestillinger foregår med nødvendige forholdsregler: Håndsprit og halvt-fyldte sale
  • Forestillinger holdes hver uge, onsdag til søndag, helt indtil jul

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Martin Frøland
Martin Frøland
Download
Martin Frøland
Martin Frøland
Download
Martin Frøland
Martin Frøland
Download
Martin Frøland
Martin Frøland
Download
Henrik Møller
Henrik Møller
Download
Henrik Møller
Henrik Møller
Download

Links

Information om Bellevue Teatret

Bellevue Teatret
Strandvejen 451
2930 Klampenborg

25119839https://www.bellevueteatret.dk/

Følg pressemeddelelser fra Bellevue Teatret

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bellevue Teatret

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum