Egedal Kommune

Første etape af parkeringshus i Egedal By bygges nu

Del

Totalentreprenøren NCC er netop gået i jorden på byggepladsen nord for Føtex i Egedal By for at bygge parkeringshus. Første etape af det nye parkeringshus er planlagt til at stå klar i slutningen af året med plads til 280 parkeringspladser fordelt på fire etager.

Et nyt byggepladsskilt på Jon Lilles Vej 1 viser, at byggearbejdet er igangsat. Lige nu er det første jordarbejde påbegyndt, som starten på den store aktivitet, der vil være på byggepladsen resten af året.

– Det glæder mig, at vi kan holde byggeaktiviteten i gang trods Corona-situationen, så parkeringshuset står klar, som planlagt i slutningen af året. Byggeriet af Egedal By skyder op i fuld fart, og med parkeringshuset bidrager vi til, at der er parkeringspladser til mange af de nye beboere og brugere af bydelen og i området ved Egedal Station. De kommende brugere af parkeringshuset får et rummeligt parkeringshus med åbenhed og godt overblik, siger Karsten Søndergaard, borgmester i Egedal Kommune.

Parkering for alle
Parkeringshuset bliver et offentligt parkeringshus, som udbygges i takt med, at Egedal By udbygges. Egedal Kommune står for byggeriet af første etape, med i alt 280 offentligt tilgængelige parkeringspladser, der kan benyttes af alle. Fuldt udbygget vil parkeringshuset kunne rumme ca. 600 parkeringspladser, fordelt på syv etager.

Første spadestik er aflyst på grund af corona-situationen, men Egedal Kommune håber at kunne holde rejsegilde senere på året.

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum