OpenNet

Første eksterne medlem i OpenNets bestyrelse

Del

OpenNet byder Ole Hvelplund, CEO i Nature Energy, velkommen som selskabets første eksterne bestyrelsesmedlem. Han vil med sin solide wholesale-erfaring være et stærkt aktiv i OpenNets videre arbejde.

Den 1. juni indtræder Ole Hvelplund, der er CEO i Nature Energy og tidligere CEO for TDC Wholesale, som det første eksterne medlem af OpenNets bestyrelse.

- Selv om Norlys har etableret og ejer OpenNet, er vi et uafhængigt selskab, som til stadighed skal sikre lige vilkår for alle partnere i OpenNet. Det er både vigtigt for os og for de fibernetejere samt internet- og tv-udbydere, der samarbejder via vores platform. Derfor er det også et vigtigt skridt for os, at vi nu har rekrutteret det første bestyrelsesmedlem uden for Norlys-regi, siger Mads Brøgger, der er bestyrelsesformand i OpenNet.

Ole Hvelplund har stor erfaring med og indgående kendskab til telebranchen og i særdeleshed med wholesale, dvs. engrossalg af teleydelser.

- Der er ingen tvivl om, at Ole vil være et aktiv for OpenNet med sin baggrund og store erfaring. Han har blandt andet beskæftiget sig med wholesale i TDC i mere end 12 år, og han vil dermed supplere de nuværende bestyrelsesmedlemmers kompetencer godt, i den forsatte udvikling af OpenNet, som den fortrukne brancheplatform, siger Mads Brøgger videre.

Ole Hvelplund ser frem til at blive en del af OpenNets bestyrelse og bidrage med sin viden og erfaring.

- Jeg har fulgt hele rejsen omkring åbningen af fibernettene tæt de seneste år, hvor OpenNet har skabt sig en position som branchens foretrukne platform. Der er ingen tvivl om, at det er et stærkt setup, OpenNet har etableret, og det afspejler sig jo også i den lange liste af samarbejdspartnere, der vælger at kigge i OpenNets retning. Jeg glæder mig meget til at blive en del af den rejse, siger han.

Fakta om OpenNet

 • Leverer en forretningsmodel og IT-platform for fibernetejere og tjenesteudbydere, der ønsker at samarbejde om at åbne fibernettet i Danmark
 • Ejet af energi- og telekoncernen Norlys
 • OpenNets bestyrelse består, foruden Ole Hvelplund, af:
  • Mads Brøgger, bestyrelsesformand i OpenNet og direktør i Norlys Energi
  • Gert Vinther Jørgensen, CFO i Norlys
 • Henrik Møller Nielsen er direktør i OpenNet

CV highlights: Ole Hvelplund

 • 2013 – nu: CEO i Nature Energy
 • 2014 – nu: Bestyrelsesmedlem i Dansk Industri Energi
 • 2012 – 2017: Bestyrelsesmedlem i GlobalConnect
 • 1999 – 2011: CEO, SVP og VP i TDC Wholesale

Billeder

Information om OpenNet

OpenNet
OpenNet
Randersvej 2A, 3. sal
8600 Silkeborg

70212190https://opennet.nu/

OpenNet binder branchen sammen

Hver dag arbejder vi hos OpenNet A/S for at hjælpe fibernetejere og udbydere af IP-baserede ydelser i Danmark med at samarbejde. Det har vi gjort siden efteråret 2017.

Allerede inden etableringen af OpenNet A/S var strategien klar. Vi ønskede at etablere fælles standarder med løsninger, som gør det så simpelt som muligt for selskaber at tilslutte sig og anvende vores løsning. Vi ville skabe en samarbejdsmodel med høj genkendelighed og masser af synergi på en åben markedsplads, som kan tiltrække 3. parts udbydere til fibernettene. Derfor tilbyder vi igennem vores fællesskab lige vilkår for alle vores partnere, som i et stadigt mere digitalt Danmark bidrager med større valgfrihed for deres kunder.

Følg pressemeddelelser fra OpenNet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OpenNet