Aarhus Universitet

Forskningens festdag på Aarhus Universitet

Del

29 foredrag og ni stande med og om fascinerende forskning. Der er dømt slaraffenland for nysgerrige sjæle, der kan komme og opleve kreative, sjove og spændende præsentationer af forskningen på AU, når der inviteres til Forskningens Døgn onsdag den 24. april kl. 14.00–18.00.

Forskningens Døgn afholdes denne gang onsdag den 24. april på Aarhus Universitet. Rammen er Stakladen og de omkringliggende lokaler, hvor der er mulighed for at høre 29 speedforedrag om alt fra god ledelse til sandheden om marihuana, om støv i kosmos og om, hvorfor oste hedder det, de hedder.

Der er lidt for enhver smag takket være forskernes lyst til at vise deres forskning frem i de mange speedforedrag, der kommer til at foregå i løbet af eftermiddagen.

”Sig mig, hvilken øl du drikker …
… og jeg skal sige dig, hvem du er.” Ud over de mange foredrag vil der også være en række stande, hvor gæsterne kan møde forskningen ansigt til ansigt og se, høre, røre – og smage – på forskningen. På en af standene kan man for eksempel møde en forskergruppe, der afsøger den potentielle sammenhæng mellem øl-præferencer og personlighed. Et andet sted kan man ved hjælp af ultralyd se ind i hovedet og opleve, hvordan det ser ud, når man taler – eller hvad med at smage på lyden af chokolade hos en helt tredje stand?

Det er gratis at komme og opleve forskningens mangfoldighed – medbring kun nysgerrighed. Så sørger forskerne for at mætte intellektet. Er appetitten af mere kropsnær art, kan der købes forfriskninger i kantinen, der er placeret midt i det hele.

Med overskriften FASCINERENDE FORSKNING lægger vi op til en varieret præsentation af forskningsområder fra alle vores fire fakulteter: Arts, Aarhus BSS, Health og Science and Technology. Arrangementet finder sted i og omkring Stakladen på Aarhus Universitet, Fredrik Nielsens Vej 2, 8000 Aarhus C.

Nøgleord

Kontakter

Projektleder Charlotte Boel,
Mail: cbo@au.dk,
tlf. 3069 8081

Links

Information om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet
Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus

8715 0000http://www.au.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet

Ann Wenzel er Årets modtager af Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris14.5.2019 14:31:54 CESTPressemeddelelse

Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris er én af Danmarks ældste videnskabspriser. Aarhus Universitet overrækker prisen til en forsker, der har udmærket sig på allerhøjeste niveau. I år tildeles prisen på 100.000 kr. til professor og tandlæge Ann Wenzel. Det sker ved en ceremoni d. 29. maj 2019. Ved samme lejlighed uddeler Aarhus Universitets Forskningsfond fem ph.d.-priser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum