Aalborg Universitet

Forskere vidensdeler om ishockey under VM

Del

I anledning af VM i ishockey arrangerer idrætsforskere fra Aalborg Universitet et forskningsseminar med fokus på både talentudvikling og sportsskader

Fredag den 11. maj stiller en lang række forskere hinanden stævne på Aalborg Universitet København. De har nemlig noget tilfælles: De har ny og nyttig viden om ishockey.

Ved seminaret stilles der skarpt på fysiologiske emner som hjernerystelse og hovedskader samt test- og evalueringssystemer, der kan vurdere, om man er fysisk klar til at spille igen, fx efter en skade. Også humanistisk forskning inden for sportscoaching, ledelse og talentudvikling vil være på tapetet.

Forskere fra flere af Danmarks universiteter vil være repræsenteret, og fra sportens moderland, Canada, er der besøg af tidligere direktør for Canadian Sport Institute, Dr. Stephen Norris, der vil fortælle om de nyeste tendenser inden for ishockey.

Seminaret afholdes på Aalborg Universitet København i Sydhavnen i samarbejde med Team Danmark, Dansk Ishockey Union og The International Ice Hockey Federation. Se mere her: http://www.hst.aau.dk/research-groups-centres/Sports+science/ og læs programmet her: http://www.hst.aau.dk/digitalAssets/386/386438_program_aau_diu_iihf.pdf

Vedhæftet er en oversigt over ishockeyeksperterfra AAU, som er tilgængelige for pressen under VM.

Nøgleord

Kontakter

Pressekontakt Hiva Ahmadi, Aalborg Universitet, mobil 22 20 68 69, hiah@adm.aau.dk

Pressekontakt Debbie Pedersen, Aalborg Universitet, mobil 21 60 51 56, dp@hst.aau.dk

Vedhæftede filer

Information om Aalborg Universitet

Aalborg Universitet
Aalborg Universitet
Fredrik Bajers Vej 5, Postboks 159
9100 Aalborg

9940 9940http://www.aau.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Universitet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum