Lederne

Forsker lærer københavnske ledere om motivation

Del

Motivation er et centralt tema for enhver leder. Derfor vil Lederne København Vest stille skarpt på motivation som ledelsesværktøj. Konferencen finder sted onsdag den 30. marts klokken 13 i Atlas Biograferne i Rødovre. På konferencen kan man opleve eksperter og praktikere give deres bud på, hvordan man bedst motiverer sig selv og sine ansatte.

Peter Holdt Christensen, der er lektor på CBS og fremtrædende motivationsforsker, vil på konferencen opdele medarbejdernes adfærd i fem overordnede kategorier og diskutere de motivationsteorier, der læner sig op af dem. Med sine skarpe pointer sætter han fokus på, hvordan motivationsteorier kan bruges af ledere i praksis.

Også Mark Anthony, der er bedre kendt som Mr. Motivator, vil fortælle, hvorfor motivation er en altafgørende faktor i ledelsesmæssig sammenhæng. Han vil forklare lederne på konferencen, hvordan motivation er med til at skabe vækst i virksomheder, og hvordan ledere kan bruge tillid til at løfte motivation, ejerskab og engagement.

Afdelingsformand for Lederne København Vest, Maria Rose Thyrén ser især frem til at opleve den gode energi på konferencen:

- Medarbejdere skal gerne motiveres, ellers søger de videre. Jeg tror på, at efter de københavnske ledere har deltaget i denne konference, kan de få deres medarbejdere til at føle sig som små individuelle successer.  Og så har man gjort sit lederarbejde rigtig godt. Jeg ved, at vi kan lære en masse af hinanden, og der kommer altid en rigtig god energi ud af at høre andres erfaringer, så man kan få nogle gode input med hjem til sin egen hverdag, siger Maria Rose Thyrén. 

Konferencen i Atlas Biograferne i Rødovre er rettet mod ledere på alle niveauer, og både medlemmer og ikke-medlemmer af Lederne er velkomne. Tilmelding kan ske på www.lederne.dk/konferencer.

Kontaktoplysninger
Maria Rose Thyrén
Afdelingsformand
Lederne København Vest
Tlf  3075 8373
E-mail  maria.thyren@lederne.dk

Anita Clausen og Nicolai Fiil
Pressemedarbejdere
Lederne
Tlf 3273 3443 / 3283 3436
E-mail presse@lederne.dk

Billeder

Information om Lederne

Lederne
Lederne
Vermlandsgade 65
2300 København S

3283 3283https://www.lederne.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lederne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lederne

PRM: Lavere skatter styrker kvinders erhvervskarriere4.12.2018 12:00Pressemeddelelse

DØR-rapporten viser, at lavere skat vil få flere kvinder til at arbejde mere. Skattesænkning er bedre end eksempelvis kvindekvoter, mener Lederne Dagens rapport fra De Økonomiske RÅD (DØR) viser, at lavere skatter vil få flere kvinder til at satse mere på arbejdsmarkedet. Mændenes arbejdsindsats påvirkes til gengæld kun marginalt, hvis skatten sættes ned. En sænkning af topskatten med ca. fem procentpoint vil få kvinder, der i dag betaler topskat, til at arbejde 36 minutter mere om ugen i gennemsnit. Det viser beregninger baseret på analysen fra DØR. På den baggrund vil lavere marginalskatter kunne gavne kvinders erhvervskarriere, siger direktør hos Lederne, cand.polit. Henrik Bach Mortensen. - Et større engagement i form af flere arbejdstimer fra kvinderne vil betyde, at flere kvinder kommer længere i erhvervskarrieren og, at potentielt flere kvinder bliver ledere i virksomhederne. Dermed kan f.eks. en forhøjelse af topskattegrænsen blive et væsentligt bidrag til for alvor at rykke kv

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum