MoneyArcher.com

Forskellen på at låne 2000 kr og at låne 3000 kr

Del

Står du og mangler 2000 kr? MoneyArcher.com har kigget på det måske kan svare sig at låne 3000 kr i stedet, for at udvide sine lånemuligheder.

Lad os antage at du står i en situation, hvor du mangler 2000 kroner, som du gerne vil låne online. Når vi snakker om sådanne små beløb, så er de forskellige typer af lånemuligheder begrænsede. Det vil sige, at du som låner sandsynligvis vil ende med et kviklån af en slags. 

Hvis du i stedet for at låne 2000 kr, vælger at kigge på dine muligheder for at låne 3000 kr, så finder du til gengæld også enkelte minilån (små forbrugslån). MoneyArcher.com har derfor valgt at tage et hurtigt kig på om det i nogle tilfælde kan svare sig at låne 1000 kroner mere. 

I vores sammenligning tager vi udgangspunkt i et af de mest populære kviklån, når der lånes små beløb. Beløbet betales tilbage over 4 måneder. Lån af 2000 kroner ser derfor således ud:

Lånebeløb: 2.000 kr.
Ydelse pr. md.: 767 kr.
Tilbagebetalingsbeløb: 3.070 kr.
Kreditomkostninger: 1.070 kr.

Vi har derefter valgt et af de mest populære små forbrugslån. Forbrugslån bliver betalt tilbage over 12 måneder eller længere, hvorfor der her er blevet valgt 12 måneder.

Lån af 3000 kr ser derfor således ud:

Lånebeløb: 3.000 kr.
Ydelse pr. md.: 334 kr.
Tilbagebetalingsbeløb: 4.008 kr.
Kreditomkostninger: 1.008 kr.

Vores eksempel viser altså, at det godt kan være billigere at låne 1000 kr ekstra. Dette selvom der er en længere løbetid på lånet. Den lavere ydelse der er pr måned, vil derudover ofte være en god ting for mange af dem som vælger at låne små beløb, da deres økonomi ofte er ret presset. Udfordringen ved at låne ekstra, vil kun være den, at man selvfølgelig skal undgå at bruge de ekstra penge der nu vil stå på ens konto. 

Når vi snakker om hurtig lån, så er internettet vejen at få det, men i forbindelse med lån penge, så understreger dette, at det altid er en god ide at bruge nogle ekstra minutter på research, inden der vælges at blive underskrevet på lånedokumenterne. 

Nøgleord

Kontakter

rolf@moneyarcher.com

Information om MoneyArcher.com

MoneyArcher.com
MoneyArcher.com
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://moneyarcher.com/dk/

Moneyarcher.com giver danskerne en oversigt over de bedste lån. MoneyArcher.com gør det lidt nemmere at undgå at låne penge det dyreste sted.

Følg pressemeddelelser fra MoneyArcher.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MoneyArcher.com