Forsikring & Pension

Forsikringsbranchen: Gratis dækning til ukrainske biler i Danmark

Del

En samlet forsikringsbranche vil hjælpe ukrainske flygtninge, der kommer til landet i egne køretøjer. Det sker i form af en gratis grænseforsikring i 30 dage.

En del af de ca. 1.000.000 flygtninge fra Ukraine må forventes at tage flugten i biler, som primært forventes at være ukrainske eller russiske.

For at hjælpe ukrainere, der flygter i bil fra deres hjemland og ind i Danmark, giver den danske forsikringsbranche nu en håndsrækning i form af en gratis grænseforsikring.

- Tilbuddet gælder for alle ukrainske flygtninge, der ankommer til Danmark, uanset om de kører i et ukrainsk eller et russisk indregistreret køretøj. Den gratis grænseforsikring gælder fra ankomstdagen og 30 dage frem, siger direktør Maria Clausen fra garantifonden DFIM, der udsteder forsikringerne og administrerer ordningen på vegne af branchen.

Grænseforsikringen er ligesom en motoransvarsforsikring og dækker det erstatningsansvar, som ejeren eller brugeren kan blive mødt med, hvis der sker et uheld i trafikken med skader på andre mennesker og deres ting.

For at få udstedt en gratis grænseforsikring skal flygtningene kontakte DFIM. Læs mere her: Grænseforsikringer - hvad er det og hvornår er de vigtige? - Se her - DFIM

Nøgleord

Kontakter

Jørgen Kjær Thomsen - pressetelefon 41 91 91 03

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk

F&P er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Brevkasse: Uvildige rådgivere fra Forsikringsoplysningen gør dine læsere klogere på forsikring17.5.2022 13:57:37 CEST | Pressemeddelelse

De fleste ved, at forsikringer er gode at have, men ved dine læsere, hvad der helt præcist gælder i enkeltsager? Har de fx styr på, hvilken forsikring der dækker, hvis en legekammerat er på besøg og kommer til skade på trampolinen? Hvordan indboforsikringen dækker, hvis man har brug for genhusning? Og om man skal betale selvrisiko, hvis man påkører et rådyr?

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum