Haderslev Kommune

Forny dit pas eller kørekort i Vojens og Gram

Del

Fra maj 2017 bliver det muligt for borgere i Haderslev Kommune at få fornyet deres pas eller kørekort på bibliotekerne i Vojens og Gram. Hidtil har det kun været muligt hos Borgerservice i Haderslev.

Inden længe kan borgere fra Vojens og Gram nøjes med en tur forbi deres lokale bibliotek, når passet eller kørekortet trænger til at blive fornyet. Fra maj bliver det nemlig muligt at få lavet begge dele i Vojens og Gram.

Hvornår kan du få hjælp?

Vojens: Den 1. og 3. onsdag hver måned fra kl. 14.30 – 16.30.

Gram: Den 2. mandag hver måned fra kl. 14.30 – 16.30.

Hvad kan du få hjælp til?

Du kan fremover få hjælp til følgende ydelser:

  • Fornyelse/forlængelse af pas
  • Udstedelse af midlertidigt pas
  • Fornyelse af kørekort

Borgere, som benytter muligheden for at forny deres pas eller kørekort i Vojens eller Gram, skal huske at medbringe et godkendt pasfoto, idet det ikke her - som i Haderslev - er muligt at få taget et foto.

Det nye pas eller kørekort sendes med posten. Ønsker du at beholde dit gamle pas eller kørekort, mens det nye laves, skal det nye afhentes i Borgerservice på Haderslev Rådhus.

Hvis du vil undgå ventetid, kan du med fordel fortsat bestille en tid hos Borgerservice i Haderslev. Du bestiller en tid via haderslev.dk.

Borgerservice tager imod betalingskort, MobilePay eller kontanter. Ønsker du at betale kontant, bedes du medbringe aftalte kontanter.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum