Teknologisk Institut

Forny din viden om klimasikring og kloakering på Rørcenterdagene 2019

Del

På Rørcenterdagene 2019 kan du sammen med 4000 andre besøgende få opdateret din viden inden for bl.a. klimasikring og -tilpasning. Arrangementet er gratis at deltage i og foregår den 19.-20. juni 2019 på Teknologisk Institut, Taastrup.

Teknologisk Institut slår dørene op for Rørcenterdagene for 17. gang, når vi byder de ca. 4000 besøgende og 109 udstillere velkommen d. 19. og 20. juni 2019. Her kan du blive opdateret på den nyeste viden og nye løsninger inden for vand- og afløbsbranchen, klimasikring/-tilpasning, regnvand, bassiner, faldstammer, renovering og mange andre spændende ting. Du kan se mere på www.teknologisk.dk/rcdage.

Alle er velkomne
Med hele 109 udstillere er der en masse at se på, uanset om du er kloakmester, entreprenør, ansat i et forsyningsselskab eller bare har interesser inden for branchen. Det er gratis at besøge udstillingen, der er åben begge dage fra kl. 10.00 - 16.00.

Rørcenterdagene henvender sig til alle med interesse for vand- og afløbsteknik og opgravningsfri renoveringsmetoder til vand- og afløbsanlæg.

Her kommer de 4000 besøgende fra:
Teknologisk Institut forventer ca. 4000 besøgende til udstillingen, hvoraf langt de fleste er fra virksomheder, forsyninger og kommuner samt kloakmestre og entreprenører, der arbejder med byernes kloakering, afvanding og regnvandshåndtering.

Fire konferencer på vej
Ud over udstillingen afholder Teknologisk Institut fire mindre konferencer af to timers varighed til en pris, hvor alle kan deltage: 500 kr. pr. konference, som selvfølgelig er målrettet specielt til deltagerne på udstillingen. Konferencerne er i planlægningsfasen, men kan i løbet af marts måned ses på vores hjemmeside www.teknologisk.dk/rcdage.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt: Ulrik Hindsberger, 7220 2285, uhi@teknologisk.dk

Billeder

Links

Information om Teknologisk Institut

Teknologisk Institut
Teknologisk Institut
Gregersensvej
2630 Taastrup

7220 2000http://www.teknologisk.dk/

Teknologisk Institut har siden 1906 arbejdet for at forbedre erhvervslivets konkurrenceevne, samfundets velstand og menneskers liv. Årligt kommer det mere end 10.000 virksomheder til gavn inden for så forskellige områder som; energi, fødevarer, life science, materialer, byggeri og produktion. Teknologisk Institut har datterselskaberne Danfysik A/S, Dancert A/S, Teknologisk Institut AB Sverige og DTI Spain.

Læs mere om Instituttet.

Har du brug for yderligere oplysninger, fotos, udtalelser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen på pressetelefon 7220 1066 – eller kommunikation@teknologisk.dk

 

Fotos i dette nyhedsrum: ©Teknologisk Institut. Brug af fotos tilladt ved konkret omtale af Teknologisk Institut og med kreditering. I tvivlstilfælde kontakt venligst Kommunikationsafdelingen.

 

Følg pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum