Middelfart Sparekasse

Formandsskifte i Middelfart Sparekasse

Del

Allan Buch overlader i forbindelse med offentliggørelsen af årsregnskabet for 2020 formandsposten til Flemming B. Nielsen

Allan Buch, tv, overlader efter næsten 10 år formandsposten i Middelfart Sparekasses bestyrelse til Flemming B. Nielsen.
Allan Buch, tv, overlader efter næsten 10 år formandsposten i Middelfart Sparekasses bestyrelse til Flemming B. Nielsen.

Efter næsten 10 år som bestyrelsesformand i Middelfart Sparekasse har Allan Buch valgt at give stafetten videre i forbindelse med offentliggørelsen af sparekassens 2020-regnskab.

- Jeg har været formand siden 2011, så det er det 10. regnskab jeg afleverer som bestyrelsesformand. Sparekassen er i bedre økonomisk form end vel nogensinde. For femte år i træk har vi præsteret et overskud før skat på +100 mio. kr. Det er et godt tidspunkt at træde et skridt tilbage, siger Allan Buch, der er i gang med sin sidste valgperiode i Middelfart Sparekasses bestyrelse.

Vedtægterne foreskriver nemlig, at man ikke kan sidde i bestyrelsen i mere end 12 år, og derfor kan Allan Buch ikke genopstille, når hans valgperiode udløber i foråret 2022.

- Vi har i Flemming B. Nielsen en god arvtager til formandsposten, og jeg kan med min erfaring forhåbentlig bidrage til, at han kommer godt i gang som formand, siger Allan Buch.

Han lægger ikke skjul på, at arbejdet som bestyrelsesformand i sparekassen er et andet i dag end i 2011. Efter mange års solid, organisk vækst er antallet af kunder næsten fordoblet. Arbejdsbyrden er fulgt med.

- Min egen virksomhed er i vækst og kræver mere af min opmærksomhed. Det samme gør de andre bestyrelsesposter, jeg besidder. I 10 år har sparekassen gået forud for alt andet, og formandsjobbet fylder langt mere i dag end førhen. Nu er det tid til at lade mine andre hverv få mere af min tid, siger Allan Buch.

Erfaren bankmand tager over

Bestyrelsen i Middelfart Sparekasse har i enighed peget på Flemming B. Nielsen som ny formand. Flemming B. Nielsen har været medlem af bestyrelsen siden august 2019, og det er en mand med tung erfaring fra finanssektoren, der tager over. Han har en fortid som direktør i både Sparekassen Fyn og Vestjysk Bank. Han er i dag også formand for bestyrelsen i færøske Betri Bank og arbejder som forretningschef i datacentralen BEC.

- Gennem min karriere, som har bragt mig forbi flere forskellige lokale pengeinstitutter, har Middelfart Sparekasse altid stukket ud som et specielt pengeinstitut med særlige værdier. De afspejler sig i en høj kundetilfredshed og ditto medarbejdertilfredshed. Jeg meget stolt over som formand for bestyrelsen i endnu højere grad at skulle bidrage til, at sparekassen også i mange år fremover kan forene sunde værdier med en sund forretning, siger Flemming B. Nielsen og fortsætter:

- Jeg er glad for den opbakning, mine bestyrelseskolleger viser mig, og i særlig grad at Allan med sit kendskab i dybden til sparekassen kan hjælpe mig godt i gang.

Om Flemming B. Nielsen:

  • 61 år, bor i Roskilde
  • Gift med Susanne, sammen har de to voksne døtre
  • Forretningschef i Bankernes EDB Central, BEC
  • Bestyrelsesformand i færøske Betri Bank
  • Har bestridt flere ledelsesposter ipengeinstitutter.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Allan Buch, tv, overlader efter næsten 10 år formandsposten i Middelfart Sparekasses bestyrelse til Flemming B. Nielsen.
Allan Buch, tv, overlader efter næsten 10 år formandsposten i Middelfart Sparekasses bestyrelse til Flemming B. Nielsen.
Download

Information om Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse
Havnegade 21
5500 Middelfart

64 22 22 22https://midspar.dk/

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Forretningsmodellen har vist sig bæredygtig gennem mange år. Sparekassen har i dag mere end 83.000 kunder, egenkapitalen har passeret 1,5 mia. kr., og i 2020 var resultatet før skat på koncernniveau 115,2 mio. kr.

Følg pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum