Lange PR

Forkælelsesbox får to løver med ombord

Del
Anden gang var lykkens gang for Ladybox, der netop har forladt Løvens Hule med en stor pose penge og rosende ord fra investorpanelet. Jacob Risgaard og Jesper Buch investerede sammen 600.000 kroner i det abonnementsbaserede beauty-koncept, der i 2019 gik tomhændede fra programmet med en advarsel om en snarlig konkurs fra netop Jesper Buch. Siden er det lykkedes de to stiftere af Ladybox at rejse adskillige store investeringer, der har sat fart under vækstvirksomheden.
Camilla Bilgrav, Jesper Buch og Camilla Paulsen bliver fremover partnere i Ladybox.
Camilla Bilgrav, Jesper Buch og Camilla Paulsen bliver fremover partnere i Ladybox.

For Camilla Paulsen og Camilla Bilgrav var det en noget anden oplevelse at stå foran investorpanelet i seneste udgave af Løvens Hule i forhold til første gang, de deltog i 2019. Dengang var der ingen opbakning til deres nystartede virksomhed Ladybox, men i år var der bingo. De to stiftere høstede således en investering på 600.000 kroner fra Jacob Risgaard og Jesper Buch for deres målrettede arbejde med at videreudvikle det unikke beauty-koncept, der i dag har knap 3.000 loyale kunder.

De to løver deler investeringen ligeligt imellem sig og får hver en ejerandel på fem procent af virksomheden. De føjer sig dermed til en stribe investorer, der ser et stærkt vækstpotentiale i forretningsidéen bag Ladybox. Camilla Paulsen og Camilla Bilgrav har således rejst kapital ad flere omgange, herunder en investering på 250.000 kroner umiddelbart efter Løvens Hule i 2019, en på 750.000 kroner i 2021 og senest en million kroner i 2022 efter et kapitalforløb hos Keystones. Sangerinden Medina er også kommet med ombord med en ejerandel på ni procent og fungerer som ambassadør for Ladybox.

-          Vi var noget slået ud efter vores første præsentation i Løvens Hule, men to dage efter pitchede vi Ladybox hos kapitalfonden CVX og fik 13 bud, så vi genvandt hurtigt troen på vores forretningsidé. Vi har siden videreudviklet konceptet og lanceret en række nye tiltag, som trækker nye kunder til og bidrager til at fastholde vores eksisterende kundebase. Der er et meget stort marked for abonnementsløsninger, der gør det nemmere at være kunde. Beauty er en særlig niche, hvor vi har skabt vores egen status med en meget loyal kundeskare, siger Camilla Paulsen og Camilla Bilgrav, der tidligere har spillet badminton på eliteniveau sammen og været venner siden barnsben.

Idéen til Ladybox blev fostret under en ferie, og derfra var der ikke langt til handling. Virksomheden består i dag af både en webshop og en medlemsklub, der giver medlemmerne mulighed for at personalisere og tilkøbe produkter med rabat til deres månedlige. Selvom Ladybox har ca. 3.000 kunder, giver virksomheden fortsat underskud. Nulpunktet er 4.700 kunder, der forventes at blive nået i 2023.

-          For os er det ikke så afgørende, at en virksomhed giver underskud. Hvis vi kan se, at den bliver drevet professionelt, løbende videreudvikles og har et vækstpotentiale, er det en interessant investeringsmulighed. Ladybox rammer plet på alle tre parametre, så det er en investering, der ligger lige til højrebenet. At de gør comeback efter den lidt hårde medfart i programmet i 2019 og nu står med en velfungerende virksomhed, siger også meget om de to stiftere. De er seje, arbejdsomme og kreative, hvilket er noget, man som investor tillægger stor betydning, siger Jacob Risgaard.

Nøgleord

Kontakter

Camilla Paulsen, CEO og medstifter, Ladybox, 93 80 69 73 / capa@ladybox.dk
Presseservice og billeder: Jacob Lange, Lange PR, 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Billeder

Camilla Bilgrav, Jesper Buch og Camilla Paulsen bliver fremover partnere i Ladybox.
Camilla Bilgrav, Jesper Buch og Camilla Paulsen bliver fremover partnere i Ladybox.
Download
Også Jacob Risgaard fra Coolshop er fremover en del af ejerkredsen i Ladybox.
Også Jacob Risgaard fra Coolshop er fremover en del af ejerkredsen i Ladybox.
Download
Sangerinden Medina er også med ombord i Ladybox med en ejerandel på ni procent. Derudover fungerer hun som ambassadør for Ladybox.
Sangerinden Medina er også med ombord i Ladybox med en ejerandel på ni procent. Derudover fungerer hun som ambassadør for Ladybox.
Download

Information om Lange PR

Lange PR
Skudehavnsvej 30, Kajplads 7
9000 Aalborg

20763020http://www.langepr.dk

Følg pressemeddelelser fra Lange PR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lange PR

Specialister i 3D-print gik efter ny løve - og fik hende10.3.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Det var ikke pengene, men erfaringen, som LAB3D jagtede i dette års sidste afsnit af Løvens Hule. De to unge stiftere gik efter at få Louise Herping Ellegaard med ombord i deres virksomhed, der 3D-printer produkter og netop har lanceret en banebrydende pakkeløsning til landets skoler. Investeringen på 300.000 kroner fra Louise Herping Ellegaard skal blandt andet hjælpe LAB3D med at skalere udlejningen af 3D-printere og -software til skolerne.

Bakteriedræbende sengetøj høster tre x Løve-guld3.3.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Generelt vasker vi danskere vores sengetøj alt for sjældent. Og efter bare syv dages brug uden vask stiger antallet af bakterier i sengetøjet til 17.000 gange den mængde, der er på et toiletsæde. Derfor har aarhusianske DAWN udviklet en serie af sengetøj i økologisk bomuld med den særlige egenskab, at det aktivt dræber 99,9 procent af alle bakterier. Dermed mindskes behovet for de dyre maskinvaske, og det kunne de to løver Jesper Buch og Christian Arnstedt sammen med special guest-løve Tommy Ahlers ikke stå for.

Århusiansk rejsebureau for håndværkere vil bygge ny tradition for sabbatår24.2.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Det er næsten kutyme, at gymnasieelever efter endt studie og national fejring takker ja til et af de utallige tilbud om en dannelsesrejse til alverdens eksotiske egne. På erhvervsskolerne er der til gengæld hverken hue eller nationale overskrifter, når tusindvis af tømrere, smede og murere hvert år står med svendebrevet i hånden. Ligeledes er håndværkernes primære tilbud om et udlandsophold ofte en kold skurvogn i Norge eller Grønland – inkl. 70 timers arbejdsuge. Det vil et rejsebureau for håndværkere gøre op med. Og efter en stor investering på 800.000 kroner i Løvens Hule står ScandiMate nu godt rustet til at indfri ambitionerne om at hjælpe landets håndværkere ud i verden, hvor det vel at mærke er oplevelserne og ikke indersiden af en ellers eksotisk arbejdsplads, der er i centrum.

Intelligent dansk drik rejser kloge penge i Løvens Hule24.2.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Tankstationer og supermarkeder bugner af drikke med såkaldt sundhedsfremmende egenskaber, og derudover propper vi danskere os med alt lige fra slik til kaffe og energibarer for at øge vores produktivitet. Faktum er blot, at ingen af produkterne reelt gør noget godt for kroppen og primært får blodsukkeret og koncentrationsevnen til at opføre sig som en yoyo. Det har århusianske Clutch Nutrition sat sig for at ændre med en nyudviklet plantebaseret drik, som virksomheden betegner som intet mindre end verdens sundeste. Det fik i aftenens udgave af Løvens Hule Christian Arnstedt og Jacob Risgaard til at investere 800.000 kroner i det, der gerne skal blive til verdens førende funktionelle drik.

Eventyrligt univers leger sig til løvekapital17.2.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Børn kopierer som bekendt de voksne, og derfor er der flere og flere små poder, der bruger alt for meget tid foran skærmen eller mobiltelefonen. Derfor vil stifter af Eventyrakademiet Anna Hasselby gøre sit til, at minderne fra barndommen ikke opstår med en masse elektronik i hånden. I stedet har hun skabt mysterier, familiegåder og agentspil, som børn og voksne sammen kan lege med i weekender, ferier og til fødselsdage. Det kunne den legesyge løve Jacob Risgaard ikke stå for, og derfor købte han i seneste udgave af Løvens Hule 15 procent af Kastrup-virksomheden Eventyrakademiet.