Lolland Kommune

Foreninger får nemmere ved at søge midler

Del

Lolland Kommune stiller nu støtteværktøjet ”Puljeguiden” gratis til rådighed for foreninger i kommunen, der vil søge fondsmidler til aktiviteter og projekter. Puljeguiden er et nyttigt værktøj i hele ansøgningsprocessen fra den første overvejelse om, hvilke puljer der er mulighed for at søge, til ansøgningen skal sendes afsted. Alle foreninger i kommunen er inviteret til at få en introduktion til Puljeguiden den 11. februar kl. 17.00 i Højrebyhallen, hvor også Fritids- og Kulturudvalgsformand Heino Knudsen deltager.

”Fritids- og Kulturudvalget ønsker at understøtte den flotte indsats, som de mange frivillige gør for at udvikle og sikre et aktivt fritids- og kulturliv i Lolland Kommune. Derfor tilbyder vi nu alle foreningerne adgang til Puljeguiden. Den vil gøre foreningernes arbejde lettere og mere smidigt, fordi systemet gør det nemt og overskueligt for dem at søge om fondsmidler til at føre deres gode idéer ud i livet,” fortæller Fritids- og Kulturudvalgsformand Heino Knudsen.

Puljeguiden – der bliver udbudt af firmaet Schultz – er et omfattende opslagsværktøj og en komplet database, der samler alle nødvendige oplysninger om fundraising ét sted. Her er det nemt at finde frem til alle relevante fonde og puljer, hvilke formkrav der er til ansøgningerne, og hvornår der er ansøgningsfrister. Samtidig indeholder puljeguiden en vejledningsdel, der systematisk guider brugerne igennem alle trin i ansøgningsprocessen.

Alt dette får foreningerne en nærmere introduktion til på mødet den 11. februar kl. 17.00 i Højrebyhallen, hvor key account manager hos Schultz Søren Mathiasen vil forklare, hvordan man får adgang til Puljeguiden, og hvordan man kan bruge den. Alle foreninger, der er registreret med en e-mail adresse i kommunen, har modtaget en invitation via e-mail til mødet, og tilmelding skal ske senest 5. februar kl. 12.00 til Annette Christoffersen på tlf. 54 67 65 37 eller mail anch@lolland.dk. Skulle der være en forening, som ikke har modtaget en invitation, må foreningen meget gerne henvende sig på samme telefonnummer eller mail. 

Nøgleord

Kontakter

Lise Marie Frohn Rasmussen
Udviklingskonsulent, Udvikling og Erhverv
Tlf. 20 30 76 14

Heino KnudsenFormand for Fritids- og Kulturudvalget

51 14 54 96

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Flere pædagoger til daginstitutioner i Lolland Kommune13.9.2018 06:10pressemeddelelse

Socialstyrelsen har tildelt Lolland Kommune 16,9 millioner kr. til arbejdet med den tidlige indsats i fem af kommunens daginstitutioner. Midlerne går til at ansætte flere pædagoger med henblik på at styrke børnenes trivsel og udvikling. Med de ekstra hænder bliver der flere og bedre muligheder for at arbejde med børnene i mindre grupper, og børnene vil opleve mere voksenkontakt og nærvær i dagligdagen.

Kog stadig vandet fra dele af Østofte-Nørreballe Vandværks forsyningsområde31.8.2018 12:28pressemeddelelse

Nye analyseresultater af vandprøverne fra Østofte-Nørreballe, Bandholm og Havløkke vandværker viser, at forureningen med E-colibakterier nu er begrænset til en mindre del af Østofte-Nørreballe Vandværks forsyningsområde. Det betyder, at Lolland Kommune fortsat anbefaler brugerne af det berørte område at koge vandet fra vandhanen, inden det bliver drukket eller brugt til madlavning, opvask eller tandbørstning. Brugerne uden for det berørte område, og brugerne af Bandholm og Havløkke vandværker behøver ikke længere koge vandet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum