Lolland Kommune

Foreninger får nemmere ved at søge midler

Del

Lolland Kommune stiller nu støtteværktøjet ”Puljeguiden” gratis til rådighed for foreninger i kommunen, der vil søge fondsmidler til aktiviteter og projekter. Puljeguiden er et nyttigt værktøj i hele ansøgningsprocessen fra den første overvejelse om, hvilke puljer der er mulighed for at søge, til ansøgningen skal sendes afsted. Alle foreninger i kommunen er inviteret til at få en introduktion til Puljeguiden den 11. februar kl. 17.00 i Højrebyhallen, hvor også Fritids- og Kulturudvalgsformand Heino Knudsen deltager.

”Fritids- og Kulturudvalget ønsker at understøtte den flotte indsats, som de mange frivillige gør for at udvikle og sikre et aktivt fritids- og kulturliv i Lolland Kommune. Derfor tilbyder vi nu alle foreningerne adgang til Puljeguiden. Den vil gøre foreningernes arbejde lettere og mere smidigt, fordi systemet gør det nemt og overskueligt for dem at søge om fondsmidler til at føre deres gode idéer ud i livet,” fortæller Fritids- og Kulturudvalgsformand Heino Knudsen.

Puljeguiden – der bliver udbudt af firmaet Schultz – er et omfattende opslagsværktøj og en komplet database, der samler alle nødvendige oplysninger om fundraising ét sted. Her er det nemt at finde frem til alle relevante fonde og puljer, hvilke formkrav der er til ansøgningerne, og hvornår der er ansøgningsfrister. Samtidig indeholder puljeguiden en vejledningsdel, der systematisk guider brugerne igennem alle trin i ansøgningsprocessen.

Alt dette får foreningerne en nærmere introduktion til på mødet den 11. februar kl. 17.00 i Højrebyhallen, hvor key account manager hos Schultz Søren Mathiasen vil forklare, hvordan man får adgang til Puljeguiden, og hvordan man kan bruge den. Alle foreninger, der er registreret med en e-mail adresse i kommunen, har modtaget en invitation via e-mail til mødet, og tilmelding skal ske senest 5. februar kl. 12.00 til Annette Christoffersen på tlf. 54 67 65 37 eller mail anch@lolland.dk. Skulle der være en forening, som ikke har modtaget en invitation, må foreningen meget gerne henvende sig på samme telefonnummer eller mail. 

Nøgleord

Kontakter

Lise Marie Frohn Rasmussen
Udviklingskonsulent, Udvikling og Erhverv
Tlf. 20 30 76 14

Heino KnudsenFormand for Fritids- og Kulturudvalget

51 14 54 96

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lolland Kommune byder statslige arbejdspladser velkommen hjem17.1.2018 13:56pressemeddelelse

111 statslige arbejdspladser kommer tilbage til Lolland. 80 arbejdspladser placeres i Nakskov i form af Nota, Nationalbiblioteket for mennesker med læsevanskeligheder, og 31 placeres i Maribo i form af dele af Vurderingsstyrelsen under Skatteministeriet. Det er resultatet efter, at regeringen i dag har annonceret udflytningen af 4.000 statslige arbejdspladser til provinsen, og det er et resultat, som bliver godt modtaget i Lolland Kommune.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum