Lolland Kommune

Foreninger får nemmere ved at søge midler

Del

Lolland Kommune stiller nu støtteværktøjet ”Puljeguiden” gratis til rådighed for foreninger i kommunen, der vil søge fondsmidler til aktiviteter og projekter. Puljeguiden er et nyttigt værktøj i hele ansøgningsprocessen fra den første overvejelse om, hvilke puljer der er mulighed for at søge, til ansøgningen skal sendes afsted. Alle foreninger i kommunen er inviteret til at få en introduktion til Puljeguiden den 11. februar kl. 17.00 i Højrebyhallen, hvor også Fritids- og Kulturudvalgsformand Heino Knudsen deltager.

”Fritids- og Kulturudvalget ønsker at understøtte den flotte indsats, som de mange frivillige gør for at udvikle og sikre et aktivt fritids- og kulturliv i Lolland Kommune. Derfor tilbyder vi nu alle foreningerne adgang til Puljeguiden. Den vil gøre foreningernes arbejde lettere og mere smidigt, fordi systemet gør det nemt og overskueligt for dem at søge om fondsmidler til at føre deres gode idéer ud i livet,” fortæller Fritids- og Kulturudvalgsformand Heino Knudsen.

Puljeguiden – der bliver udbudt af firmaet Schultz – er et omfattende opslagsværktøj og en komplet database, der samler alle nødvendige oplysninger om fundraising ét sted. Her er det nemt at finde frem til alle relevante fonde og puljer, hvilke formkrav der er til ansøgningerne, og hvornår der er ansøgningsfrister. Samtidig indeholder puljeguiden en vejledningsdel, der systematisk guider brugerne igennem alle trin i ansøgningsprocessen.

Alt dette får foreningerne en nærmere introduktion til på mødet den 11. februar kl. 17.00 i Højrebyhallen, hvor key account manager hos Schultz Søren Mathiasen vil forklare, hvordan man får adgang til Puljeguiden, og hvordan man kan bruge den. Alle foreninger, der er registreret med en e-mail adresse i kommunen, har modtaget en invitation via e-mail til mødet, og tilmelding skal ske senest 5. februar kl. 12.00 til Annette Christoffersen på tlf. 54 67 65 37 eller mail anch@lolland.dk. Skulle der være en forening, som ikke har modtaget en invitation, må foreningen meget gerne henvende sig på samme telefonnummer eller mail. 

Nøgleord

Kontakter

Lise Marie Frohn Rasmussen
Udviklingskonsulent, Udvikling og Erhverv
Tlf. 20 30 76 14

Heino KnudsenFormand for Fritids- og Kulturudvalget

51 14 54 96

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ekstra mulighed for at søge midler fra Grøn Ordning til lokale projekter18.9.2017 05:00pressemeddelelse

Energistyrelsen har meddelt, at der er udsendt forslag til lov om ændring af statstilskud til Grøn Ordning. Det betyder, at der kun kan gives tilsagn om tilskud til og med 20. februar 2018. Efter første ansøgningsrunde tidligere på året er der en restpulje for nettilsluttede vindmøller, og derfor bliver der nu åbnet op for en ekstra ansøgningsrunde. Ansøgere, som ikke fik tilskud i første omgang, vil blive vurderet igen, ligesom der er mulighed for at søge om tilskud til nye projekter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum