Foreningen Nykredit

Foreningen Nykredit: Informationsmøde i Aalborg for kandidater til repræsentantskabet

Del

Mandag den 3. oktober holder Foreningen Nykredit informationsmøde for nord- og østjyder, der er interesseret i at stille op som kandidat til foreningens repræsentantskab.

Mødet holdes

mandag den 3. oktober 2016 kl. 17-19 

Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg

Vesterbro 2

9000 Aalborg.

Her vil foreningens formand, Nina Smith, og foreningens direktør, Louise Mogensen, orientere om, hvem der kan kandidere, og hvad man konkret skal gøre for at blive kandidat. Samtidig gennemgås rollen som medlem af repræsentantskabet, og der vil være tid til spørgsmål fra de fremmødte.

’Vi håber, at rigtig mange er interesseret i at stille op. Den danske realkredit – og dermed koncernen Nykredit – går en yderst interessant fremtid i møde. Derfor har vi brug for, at mange kvalificerede og engagerede kandidater stiller op til valget, som foregår til foråret,’ siger Louise Mogensen.

Foreningen Nykredit har i den seneste tid gennemført en række ændringer af organisationen. Fx er valgreglerne blevet forenklet, det er blevet mere enkelt at blive medlem og deltage i valg, og repræsentantskabet har vedtaget, at materiale fra møderne som udgangspunkt vil være offentligt.

Repræsentantskabet er øverste myndighed i foreningen og består af 104 medlemmer, der bliver valgt af og blandt foreningens medlemmer, obligationsejere og medarbejdere.

Valgene finder hvert år sted på skift i foreningens syv valgområder, og til foråret er det valgområde III og VII – Fyn og Nordjylland – der står for skud.

Det nordjyske valgområde omfatter kommunerne Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Mariagerfjord, Norddjurs, Rebild, Randers, Vesthimmerland og Aalborg.

Valgene til dette område foregår den 27. februar 2017 i Randers og den 28. februar 2017 i Aalborg. På valg er fire pladser i valggruppen Privat og fire i valggruppen Erhverv.

Tilmelding ikke nødvendig Mødet er rettet mod kandidater – men er åbent for alle, også pressen.

Det er ikke nødvendigt at melde sig til, men har du spørgsmål inden da, kan du kontakte direktør Louise Mogensen på 44 55 55 10.

Læs mere om valget og repræsentantskabet på foreningennykredit.dk

Nøgleord

Information om Foreningen Nykredit

Foreningen Nykredit
Foreningen Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780 København V

44 55 55 10https://foreningennykredit.dk/

Foreningen Nykredit er foreningen bag Nykredit og Totalkredit.

Vi arbejder for at sikre boligejerne stabile boliglån i hele landet – både nu og i fremtiden.

Vores formål er at være hovedaktionær i Nykredit-koncernen, der bl.a. består af Nykredit Realkredit, Nykredit Bank og Totalkredit. Som hovedaktionær sikrer vi, at koncernen driver realkreditvirksomhed og anden finansiel virksomhed til gavn for kunderne på et finansielt bæredygtigt grundlag.

Læs mere om foreningen på vores hjemmeside https://foreningennykredit.dk/