Førende e-cigaretforhandler laver omsætningsrekord dagen før nyt forbud

Del

Forbuddet mod smag i væsker til e-cigaretter, har fået de danske dampere til at hamstre i stor stil. Sådan lyder det fra Danmarks største forhandler af e-cigaretter, GEjSER. Kæden melder om historisk høje salgstal den 31. marts, som var sidste dag hvor salg af eksempelvis jordbær- eller lakridssmag var tilladt.

Forbuddet træder i kraft 1. april, og spørger man Jens Andersen, der er stifter og direktør i GEjSER, er forbuddet noget, som mange nok ville håbe var en aprilsnar.

“Stort set alle vores kunder er tidligere rygere, som har skiftet tobakken ud med damp. Mange af dem har i samme ombæring vænnet sig af med tobakssmagen og skiftet den ud med noget, de mener både smager og lugter bedre, så der er altså rigtig mange, der er kede af dette her”, siger Jens Andersen.

At folk er kede af det viser sig konkret i kraft af historisk høje salgstal. Omsætningen for marts var således mere end 50 procent højere end normalt, og d. 31. marts slog alle tidligere dagsrekorder for salget. Allerede kl. 14.30 kunne kæden melde om ny omsætningsrekord. GEjSER blev stiftet under navnet SMOKE-IT i marts 2012.

”Vores ansatte havde virkelig travlt i går, og de har ydet en fuldstændig uovertruffen indsats! Jeg er simpelthen så stolt af dem!”, siger Jens Andersen og tilføjer:

”Det er helt tydeligt, at vores kunder har købt stort ind for at opbygge et lager af de væsker, de plejer at bruge. Det er der ikke i sig selv noget i vejen med, men problemet kan opstå den dag, lageret slipper op”. I samme ombæring ønsker Jens også at bringe en advarsel til de danske dampere.

“Vi har stor forståelse for, at folk kommer til at savne smagene, og vi kan godt have en lille bekymring for, om konsekvensen bliver flere tobaksrygere. Men det vigtigste at sige er, at folk skal undlade at blande ting i deres væsker, som ikke er beregnet til at dampe. Det kan være ekstremt farligt at eksperimentere med det selv”, siger Jens Andersen.

Hos GEjSER forventer man en stille dag med tomme hylder d. 1. april, og håber på forståelse fra de kunder, som i fremtiden må gå forgæves.

Nøgleord

Kontakter

Jens Andersen, CEO i SMOKE-IT/GEjSER
Tlf.: 26270707
Jens@SMOKE-IT.dk

Billeder

Links

Information om Gejser

Gejser
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.gejser-ecigaret.dk

GEjSER er en familieejet virksomhed, som blev stiftet af Jens Andersen, efter både ham og hans kone, Mimi, begge stoppede med at ryge ved hjælp af e-cigaretter i 2010. Virksomheden startede i bagagerummet på en gammel Peugeot 106, på havnen i Århus tilbage i 2010, hvor det lykkedes Jens, at få de fleste af hans havnearbejder-kollegaer, til at skifte fra røg til damp.
Sidenhen har Jens og hans nu 130 ansatte hjulpet mange, mange flere danskere med at skifte smøgerne ud med e-cigaretter, for på den måde at blive røgfri.

Følg pressemeddelelser fra Gejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gejser

Hylderne er ved at være tomme og fra i morgen er det slut med smag i væsker til e-cigaretter31.3.2022 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Tidligere på ugen offentliggjorde SMOKE-IT nyheden om, at kæden skifter navn til GEjSER, men i morgen, d. 1. april, bliver glæden over det nye navn erstattet af bekymring og tomme hylder. For fra og med i morgen bliver det ulovligt at sælge væsker til e-cigaretter med andre smage end tobak eller mentol. Hos GEjSER frygter man, at smagsforbuddet medfører mere skade end gavn, og kæden har derfor besluttet, at man i dag helt ekstraordinært udvider åbningstiderne i kædens 35 butikker landet over.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum