Næstved Bibliotek og Borgerservice

Foredraget: "Fra verdensmål til hverdagsmål" med Katherine Richardson er desværre aflyst

Del

OBS: Desværre aflyst: Grøn Omstilling Næstved og Næstved Bibliotek præsenterer foredrag om FN's 17 Verdensmål med klimaforsker Katherine Richardson. Det foregår på Næstved Bibliotek torsdag den 26. november kl. 18.30-20.30. OBS: desværre aflyst

AFLYST: Mød Katherine Richardson som er en af pionerforskerne i udvikling af Earth System Science – der handler om samspillet mellem fysik, kemi, biologi og mennesker her på Jorden. 
Hun var formand for Klimakommissionen og er nu medlem af Klimarådet, er professor på GLOBE Institute og leder af Sustainability Science Centre på Københavns Universitet. 

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum