Haderslev Kommune

Forebyg fald, og fortsæt dit aktive liv

Del

Torsdag den 11. og tirsdag den 16. maj kan du få en snak med en sygeplejerske og en fysioterapeut fra Haderslev Kommune om forebyggelse af fald.

Kirsten Nielsen fra Aarøsund ved alt om, hvordan det kan gå ud over dagligdagen, hvis man falder.

I november kom hun til skade med sit bækken, og efter en indlæggelse, længere tid i kørestol og lang tids genoptræning kan hun stadigvæk ikke det samme som før.

”Det var frygteligt. Jeg har altid været meget aktiv, gået til gymnastik og været aktiv i Røde Kors. Pludselig kunne jeg ikke engang lave mad selv”, fortæller hun.

Den historie er Kirsten Nielsen ikke ene om. Og derfor kører en sygeplejerske og en fysioterapeut fra Haderslev Kommune ud med Sundhedsbussen for at få en snak med nogle af kommunens ældre borgere om, hvad man kan gøre for helt at undgå at falde.

Du kan møde dem ved Humletoftens Plejecenter torsdag den 11. maj klokken 9-13 og ved Hiort Lorenzen Centret tirsdag den 16. maj klokken 10-13.

Alle er velkomne - også selvom man ikke bor på eller bruger plejecentrene til dagligt.

Billede: Efter lang tids genoptræning kan Kirsten Nielsen igen pusle i haven. Men de ugentlige aktiviteter med gymnastik og Røde Kors er fortsat på pause. 

Kontakter

Pernille BadstuePrimærsygeplejerske og Kræftrehabliteringskoordinator

74 34 28 04

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum