Fængselsforbundet

Forbud mod LTF: Rigtigt at prøve

Del

Det er rigtigt at prøve at forbyde LTF via rettens vej. Sådan lyder budskabet fra Fængselsforbundet, efter justitsminister Søren Pape Poulsen (K) i dag har valgt at følge Rigsadvokatens indstilling og rejse en retssag mod banden.

Fængselsforbundets formand Kim Østerbye er enig i, at det skal undersøges om dybt kriminelle bander kan opløses.

“Der er tale om en voldsparat bande, som nærmest har erklæret os alle krig. Hvorfor skal de være beskyttet af foreningsfriheden?”

Formanden mener samtidig, at et forbud vil være et godt signal at sende til hele bandemiljøet: “Det viser, at vi som samfund har fået nok. Vi accepterer ikke bander, som skyder løs på gaderne og går målrettet efter personalet, når de kommer i fængsel.”

Kontakter

Billeder

Information om Fængselsforbundet

Fængselsforbundet
Fængselsforbundet
Ramsingsvej 28A
2500 Valby

7255 9976http://faengselsforbundet.dk/

Fængselsforbundet har cirka 3.500 medlemmer og repræsenterer fængselsbetjente, værkmestre og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne. Desuden repræsenterer forbundet fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen. Vi er uafhængige af partipolitik og fokuserer alene på at forbedre vores medlemmers arbejdsliv.

Følg pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fængselsforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum