Boligkontoret DanmarkBoligkontoret Danmark

Forårets komme blev fejret i Bramming

Del

Der var fuld smæk på programmet med dans, hygge og musik for både børn og voksne, da Bramming Boligforening inviterede til forårsfest for alle beboere. Også en gruppe af ukrainske mødre og børn blev budt indenfor i fællesskabet.

Efter to års corona-stilstand er vi nok mange, der trænger til at lufte festtøjet og støve danseskoene af. Det var således også en bragende succes, da Bramming Boligforening lørdag den 2. april afholdt forårsfest for alle foreningens beboere. Festen foregik i tæt samarbejde med Bramming Kultur- og Idrætscenter, der lagde lokaler til og hjalp med serveringen.

”Folk vil gerne ud og mødes igen, det er helt tydeligt,” fortæller organisationsbestyrelsesmedlem og primus motor bag arrangementet Eva Feldborg Nielsen. Sammen med de godt 30 engagerede frivillige hjælpere fra boligforeningen har hun siden årets start søgt om donationer fra lokale erhvervsdrivende for at kunne stable et imponerende program på benene. Det var således en reel mini-musikfestival, som boligforeningen kunne slå dørene op for fra kl. 10 til 17: DJ Sonny Jordan spillede mellem de forskellige indslag, der blandt andet talte Alsang med Agnethe og Poul Henning, linedance med Happy Dancer Bramming og Gry Johansens dansktop-potpourri.

Der var naturligvis også tænkt på børnene: både Klovnen Knirke og ballonkongen Pedro underholdt, mens der også var hoppeborg, rodeotyr, softice og slush ice. Det gav plads til, at de voksne i ro og mag kunne nyde smørrebrød, kaffe og kage og få hyggesnakket hen over bordene.

Beboerfællesskab giver tryghed i hårde tider

Eva Feldborg Nielsen understreger, at forårsfesten ikke havde kunnet lykkes uden de stærke lokale samarbejder, som hun er dybt taknemmelig for: ”I Bramming Boligforening vil vi rigtig gerne være med til at støtte op om vores lokalsamfund, så det er fantastisk, at så mange lokale kræfter har sluttet sig sammen med os. Samarbejdet med Poul Carlsen fra hallen og med køkkenchefen har været helt utrolig godt – det er første, men bestemt ikke sidste gang, at vi stikker hovederne sammen,” fortæller Eva.

For det almene beboerfællesskab er noget helt særligt, og det vil man gerne værne om i Bramming Boligforening. Især efter en lang og bekymrende corona-tid, hvor mange mennesker har følt sig ensomme, triste og utrygge. Derfor har Eva Feldborg Nielsen og resten af aktivitetsudvalget i boligforeningen haft travlt med at planlægge sociale arrangementer, efter at pandemien gradvist har sluppet sit tag over det danske land.

Forskellige børnevenlige aktiviteter, juledekorationsværksteder, sankthansfester og fællesspisninger på tværs af boligforeningens afdelinger, der i alt tæller mere end 600 almene boliger, har alle været store succeser blandt både yngre og ældre beboere. ”Vi havde 22 på venteliste til den første fællesspisning i marts,” fortæller Eva og glæder sig over det gode samarbejde mellem de forskellige afdelinger og bestyrelser i boligforeningen, der gør den slags tværgående aktiviteter muligt.

Ukrainske flygtninge blev budt velkommen

Med til festen var også 16 ukrainske mødre og børn, der er flygtet til Esbjerg Kommune som følge af krigen i deres hjemland. De havde hørt om arrangementet og Bramming Boligforening gennem deres kontaktperson hos kommunen, som så havde henvendt sig til Eva. ”De var så glade og taknemmelige for at være med,” fortæller Eva og fortsætter: ”Det gav dem et lille afbræk fra den frygtelige situation, de befinder sig i, og de var meget interesserede og imponerede over vores danske foreningsliv.” Hun håber, at boligforeningen også i den kommende tid vil kunne hjælpe de ukrainske flygtninge der, hvor det er muligt.

Nøgleord

Kontakter

Bo LangendorffFormandBramming Boligforening

Tlf:21 75 02 90

Billeder

Links

Information om Boligkontoret Danmark

Boligkontoret Danmark
Boligkontoret Danmark
Havneholmen 21
1561 København V

http://www.bdk.dk

Med mere end 600 almene boliger er Bramming Boligforening blandt de store udbydere af gode, kvalitetsfulde lejeboliger til familier, unge og ældre i det vestjyske område tæt på Esbjerg.

Bramming Boligforening er medlem af Boligkontoret Danmark, et non-profit, alment administrationsselskab, der har til formål at virke som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber. Boligkontoret Danmarks opgave er at udføre alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver i forbindelse med administration af alment boligbyggeri under opførelse og i drift. Boligkontoret Danmark administrerer godt 31.000 lejeboliger for 59 boligselskaber over hele landet samt ældre- og plejeboliger for 14 kommuner/regioner.

 

Følg pressemeddelelser fra Boligkontoret Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Boligkontoret Danmark

Ny organisering i Boligkontoret Danmark: Pia Nielsen (fsb) bliver viceadm. direktør5.4.2022 16:17:50 CEST | Pressemeddelelse

Pia Nielsen bliver viceadministrerende direktør i Boligkontoret Danmark, der fra 1. august får Lars Lehmann som ny administrerende direktør. Med en ny direktion vil den landsdækkende boligadministration styrke medlemsfællesskabet og den lokale tilstedeværelse på tværs af boligselskaber med boliger i 56 kommuner. Direktørskiftet sker, efter Michael Demsitz har valgt at takke af efter en livslang karriere i den almene sektor.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum