Turbine Forlaget A/S

Foråret 2021 byder på spændende bogudgivelser

Del

På bogfronten er der mange ting at glæde sig til i 2021. Turbine er klar med et katalog, der viser hvilke danske og udenlandske forfattere og bøger, læserne kan glæde sig til at møde i løbet af foråret.

“2021 er skudt i gang, og det er med stolthed og begejstring, at vi nu kan præsentere Turbines forårsnyheder. Et katalog, der dækker bredt over skønlitterære debuterende forfattere til stærke udenlandske stemmer. Der er fagbøger til de historisk interesserede, til mad-entusiaster, til alle håndarbejdsinteresserede og meget mere. Og så er der spændende nyt til børn og unge. Kort sagt et katalog fyldt med bøger til alle,” fortæller forlagschef Marie Brocks Larsen.

Turbine er et forlag med en bred profil, hvilket afspejles i kataloget, som offentliggøres i dag. Blandt udgivelserne findes blandt andet Niels Erlings debutroman ”Til min far”. En smuk og sårbar kærlighedserklæring til en far i terminalfasen. Den norske bestseller ”Hvad hun klager over, når hun klager over husarbejdet” af Heidi Linde udkommer i Karen Fastrups oversættelse – for blot at nævne nogle få af de skønlitterære titler.

Historiker Kåre Johannessen udkommer med ”Lyst og lidenskab i Middelalderen”, og Susse Fischer skriver om danske designklassikere i bogen ”Bordet er dækket med dansk design”.

Derudover der nye håndarbejdstitler fra Thea Rytter og Vivian Høxbro på vej.

Surdej, blåmuslinger og en forskningsbaseret bog om at spise plantebaseret er også blandt udgivelserne.
Læs om alle udgivelserne i kataloget i linket herunder.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Fukushima er mere end en atomkraftulykke1.2.2021 09:46:00 CETPressemeddelelse

Det er ti år siden, hele verden lærte Fukushima at kende. Fredag d.11. marts 2011 skyllede en gigantisk tsunami ind over et atomkraftværk ved Fukushima i det nordøstlige Japan. Strømmen blev afbrudt, tre reaktorer nedsmeltede, og ingen ved den dag i dag, hvordan den livsfarlige blanding af murbrokker og nedsmeltet brændstof under reaktorerne vil blive uskadeliggjort for eftertiden. Det var verdenshistoriens næststørste atomkraft-katastrofe, og siden er Fukushima blevet kendt i hele verden som navnet på en katastrofe.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum