Haderslev Kommune

Forarbejde til ny asfaltbelægning på Ribe Landevej er i gang

Del

Belægningen på kørebanen og cykelstien på Ribe Landevej ved Haderslev skal fornyes. Arbejdet er gået i gang og vil forløbe i forskellige faser. Cyklister og bilister vil kunne nyde hele den færdige vejstrækning fra sidst i september.

Trafikanter må i den kommende tid væbne sig med lidt tålmodighed på Ribe Landevej, da et større asfaltarbejde er begyndt. Som det første er rendestensbrøndene ved at blive skiftet. Det kræver en del plads på vejen, og der er derfor opsat midlertidig lysregulering. Det er strækningen fra Skallebækvej i vest til krydset ved Elmevej, der bliver berørt.

Både kørebane og cykelsti vil få ny belægning, og arbejdet med asfalt vil derfor foregå begge steder, og på forskellige tidspunkter.

Beboerne langs strækningen vil blive informeret direkte, hvis arbejdet kommer til at påvirke eksempelvis ind- og udkørsel til ejendommene.

Arbejdet forventes endeligt afsluttet sidst i september.Kontaktinformation:

Sonja Svendsen, trafiksikkerhedsmedarbejder, telefon 74 34 23 32

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum