Danske Spil A/S

For første gang i Eurojackpot: 101 millioner på højkant på en tirsdag

Del

Tirsdag den 29. marts er historisk af flere grunde. Det er den første tirsdagstrækning i det nye, større Eurojackpot med to ugentlige trækninger - og der er en ny max-pulje på gigantiske 750 millioner kroner. Danske Spil spår, at det snart er en danskers tur til at vinde den helt store gevinst.

I ti år har danskerne spillet Eurojackpot om fredagen, men fremover bliver det også muligt at drømme ekstra stort på tirsdage. I dag laves nemlig den første tirsdags-trækning med det nye Eurojackpot, hvor den maksimale førstepræmie hæves fra ganske anstændige 570 til vanvittige 750 millioner kroner. 

”Det er fredag på en tirsdag. Danskerne har vænnet sig til, at det før var hver fredag, at de kunne drømme om den helt store gevinst, og nu er det to gange om ugen, at der trækkes lod om de svimlende beløb – som nu er op til 750 mio. kr. De beløb tager nok pusten fra de fleste, og jeg håber virkelig, at det bliver en dansker, der tager førstepræmien, så vi kan slå den hidtidige rekord for største gevinst i Danmark på 315 mio. kr. - og jeg tror, det er et spørgsmål om tid, før den rekord er slået,” siger Martin Dalsgaard Andersen, der er marketingdirektør i Danske Spil.

Førstepræmiepuljen på den første tirsdags-trækning i aften er på 101 millioner kroner. Hver tirsdag og fredag, hvor førstepræmien ikke vindes, vil puljen vokse - altså op mod 750 mio. kr. Der er derfor rig mulighed for at drømme om den astronomiske førstepræmie.

Danskerne og Eurojackpot
For rigtig mange danskere er drømmen dog allerede blevet til virkelighed. En ny opgørelse fra Danske Spil viser således, at 173 danskere vundet over en mio. kroner i Eurojackpot lotteriet siden den første trækning i Eurojackpot i marts 2012.

Den største danske gevinst nogensinde i Eurojackpot skal findes tilbage i 2015, hvor en heldig dansker vandt hele 315 mio. kr. – kuponen blev købt i Kvickly i Helsingør.

To gange har en dansker vundet mere end 300 millioner kroner i Eurojackpot – senest i 2021, mens det seks gange er sket at en dansker har vundet mere end 100 mio. kr. Det antal kan altså denne særlige tirsdag vokse til syv.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum