Region Hovedstaden

For få bliver vaccineret i Region Hovedstaden

Del

Der er ledig kapacitet hos de private leverandører, som har vaccinationscentre i Fælledparken og i KB-hallen – men den bliver ikke brugt nok. Regionsrådsformand Lars Gaardhøj (S) har følgende kommentar til situationen:

”Jeg er glad for, at vi har fået de private aktører og de praktiserende læger på banen – sammen med vores egne vaccinationscentre har vi mulighed for at give 140.000 vacciner i næste uge og 170.000 fra midten af december. Vi har rigeligt kapacitet særligt hos vores private samarbejdspartnere, men den bliver desværre ikke brugt nok. så jeg vil selvfølgelig gerne opfordre alle borgere, der ikke er vaccinerede, eller som skal have 3. stik, til at møde op på et af vaccinationscentrene i KB-hallen og i Fælledparken. Her behøver du ikke bestille tid, så længe du er inviteret til vaccination i eboks.

Lars Gaardhøj (S) stiller gerne op til interview.

Copenhagen Medical og Practio, som driver vaccinationscentret i hhv. Fælledparken og KB-hallen, inviterer gerne medierne indenfor og stiller op til interview.

  • Kontakt pressevagten i Region Hovedstaden på 70209588 / presse@regionh.dk
  • Kontakt Copenhagen Medical via pressechef Trine Baadsgaard 20676345
  • Kontakt Practio via grundlægger og læge Jonas Nielsen på 30860060

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum