Danske Andelskassers Bank A/S

Fondene for Andelskasserne i område Nord og område Syd støtter lokale ildsjæle

Del

Brænder du for sociale, kulturelle og kreative aktiviteter til glæde for andre, men mangler midler til at gennemføre, så kan Fonden bag Andelskasserne i område Nord og Fonden bag Andelskasserne i område Syd måske hjælpe. Der er åbent for ansøgninger nu.

Det har altid ligget dybt i Andelskassens DNA at spille en aktiv rolle i de lokalsamfund, hvor banken driver forretning. Den lokale forankring er gennem årene kommet til udtryk på mange måder og følges nu yderligere op af de to fonde bag Andelskasserne.

Fonden for Andelskasserne i område Nord har for fjerde gang valgt at uddele midler til udvalgte aktiviteter, mens det er første gang, at Fonden for Andelskasserne i område Syd skal uddele midler til udvalgte aktiviteter.

Aktiviteterne skal, udover at finde sted i den pågældende fonds område, fremme udviklingen af sociale, kulturelle og kreative fællesskaber og dermed bringe mennesker sammen og være til glæde og gavn for en bredere kreds end initiativtagerne.

De to fonde oplyser, at der i forbindelse med denne uddeling af støttemidler er ansøgningsfrist fredag den 21. oktober 2022.

Ansøgningsskema og yderligere information om, hvilke betingelser ansøgningerne skal opfylde, er tilgængeligt på Andelskassens hjemmeside, https://www.andelskassen.dk/fonde/.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på telefon 87 99 30 74 eller pr. mail mbm@andelskassen.dk.

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank  – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum