Danske Andelskassers Bank A/S

Fonden for Andelskasserne i område Nord støtter lokale ildsjæle

Del

Brænder du for sociale, kulturelle og kreative aktiviteter til glæde for andre, men mangler midler til at gennemføre, så kan Fonden bag Andelskasserne i område Nord måske hjælpe. Der er åbent for ansøgninger nu.

Det har altid ligget dybt i Andelskassens DNA at spille en aktiv rolle i de lokalsamfund, hvor banken driver forretning. Den lokale forankring er gennem årene kommet til udtryk på mange måder og følges nu yderligere op af Fonden for Andelskasserne i område Nord, der for tredje gang har valgt at uddele midler til udvalgte aktiviteter.

Aktiviteterne skal, udover at finde sted i Fondens område, fremme udviklingen af sociale, kulturelle og kreative fællesskaber og dermed bringe mennesker sammen og være til glæde og gavn for en bredere kreds end initiativtagerne.

Fonden oplyser, at der i forbindelse med denne uddeling af støttemidler er ansøgningsfrist fredag den 6. maj 2022.

Ansøgningsskema og yderligere information om, hvilke betingelser ansøgningerne skal opfylde, er tilgængeligt på Andelskassens hjemmeside, https://www.andelskassen.dk/fonde/fond-nord/.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt venligst kommunikations- og marketingchef Søren Rimmen på telefon 87 99 30 33 eller pr. mail sri@andelskassen.dk.

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank  – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 17 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum