Aller Media

Folkemødet 2022: Journalistik med mening og nerve

Del

Hvad er journalistikkens og mediernes rolle i Danmark anno 2022? Og hvor går grænserne for, hvad medier og journalister kan, bør og skal i deres dækning af (og deltagelse i) samfundsrelevante emner?

Kom med, når vi sætter strøm til debatter og talks om aktivistisk journalistik, mennesket bag reporteren, og hvad vi skal med flere medier i Danmark. Vigtige emner, der bliver diskuteret og vendt med kant, hjerte og nerve i Folkemødets hyggeligste omgivelser.

Her møder du stærke mediepersonligheder som Simi Jan, Marchen Neel Gjertsen, Karen Bro, Pernille Holbøll, Isabella Hindkjær, Ditte Okman, Jonas Kuld Rathje, Peter Ernstved Rasmussen og Niels Pinborg.

Besøg os på #G22 og bliv en del af vores debatter og talks.

Læs mere her

Kort om vores events

DEBAT: Kan journalistik være både troværdigt og aktivistisk?

Torsdag den 16. juni kl. 13.45

Hvor går grænserne mellem aktivistisk journalistisk, lederstof og kampagner? Og bliver journalistik utroværdigt, hvis det er aktivistisk?

Panel:

Marchen Neel Gjertsen, Jyllands-Posten

Pernille Holbøll, BT

Isabella Hindkjær, femina

Moderator: Karen Bro, chefrådgiver, Lederne.

TALK: Simi Jan og Afghanistan: Når krigen er personlig

Torsdag den 16. juni kl. 15.15

Isabella Hindkjær, chefredaktør femina, møder Simi Jan, journalist og korrespondent for TV 2, til en snak om at være reporter, menneske og mor, og om at skildre virkeligheden, hverdagen og skæbnerne fra et krigshærget land, man elsker.

DEBAT: Hvad skal vi med (flere) medier?

Fredag den 17. juni kl. 10.45

Om mediepluralismen i Danmark, og om der egentlig er behov for flere, nye medier i et marked, hvor etablerede mediehuse fortsat kæmper med at finde forretningsmodeller i en digital virkelighed.

Panel:

Niels Pinborg, SE og HØR

Jonas Kuld Rathje, BT

Peter Ernstved Rasmussen, OLFI

Moderator: Ditte Okman, BT

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum