Folk & Sikkerhed

Folkemøde Bornholm kommer til København

Del

Torsdag den 17. juni bliver en dag i demokratiets og folkeoplysningens tjeneste. Med over 20 events, mad, drikke mm. skaber fire folkeoplysende foreninger folkemødestemning i centrum af København.

Det er Dansk Folkeoplysnings Samråd, Folk & Sikkerhed, Grundtvigsk Forum og Grænseforeningen, som i samarbejde med Folkemødet Bornholm inviterer til folkemøde i Vartov ved Rådhuspladsen i København.

Arrangementet er også en del af Folkemødet Bornholms digitale program.

Mere end 20 folkeoplysende foreninger arrangere debatter, talks, koncerter m.m. fordelt på tre scener i tidsrummet 9 til 22.

"Der er desværre en begrænsning på Folkemødet i Allinge i år, så det gør mig glad, at der kommer gang i den demokratiske debat rundt omkring i landet – også i Vartov i København," Camilla Laudrup, direktør i Foreningen Folkemødet.

"Vi har manglet at kunne mødes og diskutere det, der har betydning i vores samfund. Derfor er vi glade for, at vi kan arrangere et folkemøde her i Vartov", Lise Korsgaard, sekretariatsleder i Grundtvigsk Forum.

"Det bliver folkeoplysning, fællesskab og folkemøde-stemning. Alt det, som skal bringe os videre oven på coronaen," Michael Voss, chefkonsulent i Dansk Folkeoplysnings Samråd.

Se programmet her.

Nøgleord

Kontakter

Vedhæftede filer

Links

Information om Folk & Sikkerhed

Folk & Sikkerhed
Folk & Sikkerhed
Godthåbsvej 66
2000 Frederiksberg C

33 14 79 00https://folkogsikkerhed.dk/

Folk & Sikkerhed har eksisteret siden 1975, og vi er Danmarks største forsvars-, beredskabs- og sikkerhedspolitiske organisation med ca. 75.000 medlemmer qua vores medlemsorganisationer

Følg pressemeddelelser fra Folk & Sikkerhed

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Folk & Sikkerhed

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum