Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Folkekære Anders Bircow bliver stedfortræder for hele Danmarks Dario Campeotto

Del

Næste år finder Dansk Slager Parade 2023 sted i Næstved fredag den 3. marts i Ny Ridehus. Pga. sygdom må Dario Campeotto udgå, men en erstatning er fundet. Publikum kan glæde sig til at opleve Anders Bircow, der overtager mikrofonen for Dario Campeotto.

Dansk Slager Parade drager næste år ud på en ny Danmarksturné, hvor paraden for 27ende år i træk vil fejre dansktopmusikken i vores land. Dansk Slager Parade er opstået ud fra tysk schlager tradition og den svenske dansbandtradition, og er en parade der hylder den danske pop og dansktopmusik.

Der er sket en ændring i koncerternes besætning, grundet at Dario Campeotto tidligere på året er blevet ramt af sygdom. På baggrund af dette deltager Dario ikke i Dansk Slager Parade 2023.

Det kan glædeligt fortælles, at en stedfortræder for Dario er fundet. Valget er faldet på entertaineren Anders Bircow. Anders vil helt sikkert sørge for et gensyn med ”Angelique”, så der kan leveres en hilsen fra Dario – og publikum vil helt sikkert også kunne glæde sig til et par klassikere af Linje 3’s folkekære succeser.

Publikum vil derfor kunne glæde sig til, at Karin Strand-Holm præsenterer Dorthe Kollo, Lise Haavik, Michael Jensen og Anders Bircow back’et op af Klaus & Servants, der ud over også at give egne ældre og nye hits, glæder sig til at stille op på linje med Anders B.

Der kan købes billetter til Dansk Slager Parade 2023 i Næstved på www.gkkultur.dk, eller ring og reserver dine billetter til afhentning på tlf: 5588 3940.

Kontakter

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Program for Kulturnat Næstved er parat29.9.2022 09:54:58 CEST | Pressemeddelelse

Det imponerende program kan nu ses digitalt, og byder på et væld af oplevelser i Næstved by den 7. oktober. Her kan du blandt andet prøve kræfter med brandslukning, se sygehuset indefra, lære om byens skulpturpark, komme til fernisering af et nyt værk på Næstved Bibliotek, nyde synet og tonerne fra byens unge talenter, og høre forfatter Peter Øvig Knudsen fortælle om hans indlæggelse på den lukkede med svær depression.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum