Region Hovedstaden

Følg med i hvor de mobile teststeder dukker op i københavnsområdet

Del

Region Hovedstaden skal over de næste to uger teste mere end 200.000 unge i københavnsområdet.

De unge kan blive testet på regionens faste tessteder, hvor de kan booke tid på coronaprover.dk. De kan også blive podet i de mobile testtilbud, hvor de kan møde op uden at bestille tid.

Se adresser og tidspunkter for de mobile og permanente teststeder. Oversigten bliver opdateret dagligt.

Pressemeddelelse: Smitten skal dæmpes inden jul: Massetest af unge mellem 15 og 25 år i hovedstadsområdet

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Færre vacciner betyder, at Region Hovedstaden fokuserer på anden vaccination på plejehjem20.1.2021 16:27:41 CETPressemeddelelse

​Region Hovedstaden har ligesom de øvrige regioner i denne uge modtaget ca. halvt så mange vacciner som forventet. Det betyder, at alle vacciner skal anvendes på at give anden dosis til dem, der har fået første dosis. Samtidig åbnes der ikke op for booking af tid til nye 1. vaccinationer. Regionen forventer, at der kommer nye tider op på vacciner.dk til februar. Alle målgrupper vil bliver vaccineret i den kommende tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum