Fødevarestyrelsen inviterer til elektronisk borgermøde om minkopgravning ved Nørre Felding 10. maj kl. 19:00

Del

Hvor meget kommer det til at lugte og larme, når Fødevarestyrelsen fra slutningen af maj begynder at grave døde mink op fra renderne ved Nørre Felding? Og er der risiko for, at grundvand og nærliggende vandløb og søer bliver forurenet?

De spørgsmål - og flere andre - kan borgerne få svar på, hvis de mandag 10. maj kl. 19:00 tænder deres computer og går ind på Fødevarestyrelsen.dk. Her kan man deltage i Fødevarestyrelsens elektroniske borgermøde om opgravning af mink i Holstebro Kommune. Alle er velkomne.

På borgermødet kan borgerne høre oplæg fra Fødevarestyrelsens direktør og eksperter fra Miljøstyrelsen og Fødevarestyrelsen samt stille spørgsmål til paneldeltagerne. Man kan allerede nu sende sine spørgsmål til Borgermoede@fvst.dk.

Mødet bliver optaget og lagt på Fødevarestyrelsen.dk. Så kan de, der ikke kan deltage på borgermødet mandag, se hele mødet.

Billeder

Information om Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen
Stationsparken 31
2600 Glostrup

72 27 69 00​http://www.foedevarestyrelsen.dk/

Følg pressemeddelelser fra Fødevarestyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fødevarestyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum