Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Fødevareministeriet ansætter særlig rådgiver

Del

Fødevareministeriet ansætter Martine Høiler som særlig rådgiver for fødevareministeren. Hun tiltræder stillingen pr. 20. marts 2023.

Martine Høiler kommer fra en stilling som souschef i politisk-økonomisk afdeling i Venstre på Christiansborg, hvor hun har været ansat i skiftende stillinger siden 2017.

Tidligere har Martine Høiler bl.a. været politisk konsulent og fagansvarlig inden for bl.a. fødevarer, landbrug, fiskeri, miljø, klima og energi.

30-årig Martine Høiler er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 2017.

Information om Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Slotsholmsgade 12
1216 København K

+45 38 14 21 42https://fvm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Ny fødevareminister efter bekymrende dyrevelfærdsrapport: Vi skal have knækket kurven én gang for alle3.2.2023 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Det kniber fortsat med at følge reglerne for dyrevelfærd i for mange danske stalde. Det viser en ny dyrevelfærdsrapport fra Fødevarestyrelsen med tal fra 2021. Rapporten viser bl.a, at næsten halvdelen af kontrolbesøgene hos kvægbesætninger udløste en sanktion, mens det hos grisebesætninger var knap hver tredje. Det er bekymrende, og derfor vil fødevareminister Jacob Jensen de kommende måneder mødes med en række interessenter, aktører og eksperter for at blive klogere og finde ind til kernen af problemet.

Fiskerikommissionen fremrykkes til 1. oktober 202322.12.2022 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Der er brug for fornyet dialog og en samlet vision for et bæredygtigt fiskeri i Danmark. Det skal ske på baggrund af Fiskerikommissionens arbejde, som i regeringsgrundlaget er fremrykket til d. 1. oktober 2023. I samme ombæring forlænges den tidsbegrænsede kystfiskerordning i 2023, så ordningen kan blive tænkt ind i kommissionens arbejde. Og så udskydes beslutningen om et evt. trawlforbud i Bælthavet, så det kan indgå i den samlede dialog om fremtidens fiskeri til efteråret.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum