Fodboldsæsonen står for døren

Del

Den danske superliga er startet, og i resten af verden begynder fodbolden også lige så stille at blive sparket i gang. Den kommende sæson kan blive mere spændende end nogensinde før. I England er der seks titelkandidater, i Italien opruster klubberne som sjældent set, og i Spanien skal de to Madrid-klubber forsøge at vippe F.C. Barcelona af pinden. I dette skriv kan du læse mere om, hvad du som seer kan forvente dig af den kommende fodboldsæson i de europæiske topklubber.

Sponsoreret indhold

Er der nogle, som kan udfordre Manchester City? 

I den seneste Premier League-sæson var der spænding lige til det sidste. Liverpool og Manchester City kæmpede side om side om det engelske mesterskab frem til sidste spillerunde. Med en flot slutspurt endte City dog med at vinde mesterskabet med imponerende 98 point. Pep Guardiolas rigmænd ser ud til at blive svære at slå i den kommende sæson, og det bliver op til Liverpool, Tottenham, Manchester United, Chelsea samt Arsenal at gøre endnu et forsøg. Det engelske transfervindue slutter, idet turneringen begynder, hvorfor klubberne i øjeblikket kæmper med næb og klør for at forstærke de sidste positioner, før det første stik mod mesterskabet skal tages. Hvis du på samme tid ønsker at følge med i, hvad der sker rundt omkring i de danske serieklubber, kan du som altid følge med på ligabold.dk.

Ronaldos Juventus mod alle de andre

Juventus F.C. også kaldet ‘Den Gamle Dame’ har været den altdominerende magtfaktor i italiensk fodbold siden 2012. Klubben har vundet ‘Scudettoen’ i imponerende otte år i træk. Det kan dog muligvis vise sig at blive nervepirrende at følge med i turneringen i år. Klubber som Inter og AC Milan satser stort, og Juventus har på samme tid ændret godt ud i truppen i form af mange tilgange og afgange i det ovenstående transfervindue. Sidste sæson hentede man Ronaldo, der tog Serie A med storm. I denne sæson bliver klubben ledet af Maurizio Sarri, der er ankommet fra Chelsea. Manageren har aldrig tidligere vundet en ligatitel, hvorfor det bliver spændende at se, om italieneren kan præstere, når han leder et hold, der må anses som værende storfavoritter.

Kan Zidane få Real Madrid tilbage på rette spor? 

Real Madrid led en skræksæson i den seneste udgave af La Liga. Der er dog store forhåbninger til Zinedine Zidane og co., der blandt andet har købt Eden Hazard fri i Chelsea. De forsvarende mestre fra F.C. Barcelona vil kæmpe hårdt for at vinde mesterskabet endnu engang, men på samme tid er det et stort mål for catalanerne at få succes i Champions League. Noget de ikke har formået i de seneste par år. En sidste titelkandidat i Spanien, må anses som værende Atletico Madrid. Klubben, der er ledet af den karismatiske manager Diego Simeone, har været aldeles aktive på transfermarkedet, hvor de blandt andet har købt stortalentet Joao Felix for over 900 millioner. Desuden har klubben smidt stjernespilleren Antoine Griezmann til Barcelona. Der er altså stor spænding forud for den kommende sæson, hvor klubber som Valencia og Sevilla også ønsker at være med, der hvor det er sjovt.

Nøgleord

Information om Heymate ApS

Heymate ApS
Klostergade 56 C
8000 Aarhus C

https://heymate.dk/

Følg pressemeddelelser fra Heymate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Heymate ApS

Danskerne ser fordelene ved at montere en varmepumpe i hjemmet20.9.2019 14:01:59 CESTPressemeddelelse

Dette er sponsoreret indhold I den forgangne tid er der kommet et stort fokus på klimaet og den ‘grønne’ omstilling. Det er blevet meget vigtigt for danskerne at tage et standpunkt i den store klimadebat. Det er gældende på den store offentlige scene så vel som i hjemmet. I takt med det tager flere og flere danskere valget om at få en elektriker til at montere en miljøvenlig varmepumpe i hjemmet. Den miljøvenlige varmepumpe Rigtig mange danskere er altså begyndt at kunne se fordelene ved at investere i en varmepumpe, da det både er en CO2 besparelse men også en besparelse rent økonomisk på en og samme tid. El-virksomheden VS-Automatic oplever, at tilfredsheden blandt kunderne ikke er til at tage fejl af. VS-Automatic har med sine mere end 25 års erfaring i branchen kunnet følge en stor udvikling i danskernes præferencer indenfor varmeløsninger. Tilbage i 1980’erne var det yderst populært at køre med el-varme, blandt andet el-radiatorer og dertil en brændeovn. Som tiden gik fandt man ud

Danskerne rykker træningen indenfor i vintermånederne11.9.2019 15:24:35 CESTPressemeddelelse

Det er blevet efterår i Danmark. Udenfor er det gråt, tåget og regnfuldt - og forkølelse og efterårssnue banker på døren. For blot en måned siden, stod solen højt på himlen, og badevandet var både lunt og rart. Statistikken viser, at de varme sommermåneder, for alvor fik danskerne til at være aktive i naturen - i form af både løbeture og andet motion. En undersøgelse foretaget af Friluftsrådet viser at hele 56 procent af deltagerne i undersøgelsen i sommerhalvåret opholder sig i naturen mindst én gang dagligt, og 29 procent yderligere opholder sig i naturen en til tre gange om ugen. Men mens mange danskere kridtede løbeskoene og gik eller løb en tur i den de danske skove viser undersøgelser foretaget af Danskernes Friluftsliv, at danskerne er markant mindre aktive ude i naturen, når vinteren sniger sig på.

SEND MILJØVENLIG FRAGT - RENERE END NOGENSINDE FØR - MED GARANTI!22.8.2019 12:45:12 CESTPressemeddelelse

Pakke.dk og UPS giver dig mulighed for at sende fragt, der gavner miljøet. Den civiliserede verden vi kender, kan svært fungere uden fragt, men for første gang i historien, siden vi stoppede med at bruge hestetransport, kan du nu sende den fragt du har brug for og lyst til med ren samvittighed over for miljøet. Hver gang du sender en pakke med Carbon Neutral Shipment bliver dit miljøtillæg brugt til at garantere, at der bliver fjernet eller reduceret mindst lige så meget CO2, som forsendelsen skaber. Flere af de projekter der sikrer CO2 neutraliteten fortsætter endda efter din forsendelse, og kan reducere CO2 hver dag året rundt fremover, takket være dit miljøtillæg. Med andre ord undgår du ikke blot at skade miljøet - du gavner det både nu og i årene fremover.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum