Buster Nordic A/S

Fodboldkometen Neymar - den brasilianske grimme ælling

Del

Historien om knægten fra Sao Paulos slumkvarterer, der spillede streetfodbold som barn, men allerede som 17 årig fik sin første professionelle kontrakt. Neymars stjernedryssede vej til tinderne er fortalt i tegneserieform af den berømte brasilianske kunstner Mauricio de Sousa – manden bag tegneserier om andre fodboldlegender heriblandt Pélé og Ronaldinho.

Ronaldinho og Messi har udtalt om den brasilianske fodboldsuperstar Neymar: ”Han bliver verdens bedste!” Der er meget, der tyder på det – i alle tilfælde er han godt på vej med en lynkarriere, der giver de allerstørste stjerner baghjul… og der er vildt gang i salget af fodboldtrøjer med Neymars navn på ryggen.

Her i Danmark er det forlaget Buster Nordic, der udgiver det første album i en tegnet serie om verdensstjernen.

”Neymar Jr.” er fortællingen om Neymars fattige opvækst i nærheden af Sao Paulo og hans kometkarriere i den brasilianske klub Santos. I dag har han kontrakt som angriber for FC Barcelona, hvor han tegner sig for en årsindkomst på ikke mindre end 25 millioner €!

En brasiliansk udgave af den grimme ælling, der bliver til en smuk svane.

Det er Brasiliens svar på Walt Disney, den kendte og elskede brasilianske tegneseriekunstner Mauricio de Sousa, der har tegnet et fascinerende portræt af knægten fra Sao Paulos slumkvarterer, der spillede streetfodbold som barn, men allerede som 17 årig fik sin første professionelle kontrakt.

Vi hører om hans beundring for faderen, der også spillede fodbold – og også hed Neymar. Derfor har den unge Neymar fået tilnavnet Junior.

Ved lanceringen af tegneseriealbummet i Brasilien, udtalte en bevæget Neymar: ”Jeg er stolt over at være blevet portrætteret af en så kendt kunstner som Mauricio de Sousa” - De Sousa, der i dag er 81 år. De Sousas tegneserie Ronaldinho Gaucho er tidligere udkommet på forlaget Buster Nordic.

Buster Nordics direktør, Knud Pilegaard udtaler: ”Det er en stor glæde at kunne udgive denne tegneserie om Neymar, netop når Danmark møder Brasilien ved OL i Rio.” Serien er udkommet i en lang række lande. Nu også i Danmark.

I dette tegneseriealbum møder du Brasiliens største fodboldstjerne – FC Barcelona-angriberen NEYMAR JR. Han har en fantastisk teknik, er en uberegnelig dribler, har usædvanligt meget fart i støvlerne – og så scorer han mange, mange mål.

Vi følger det brasilianske vidunderbarn gennem hans opvækst i Brasilien. Vi lærer Neymar og hele hans familie at kende og møder også alle Neymars venner og ikke mindst hans allerbedste ven – bolden.

Kort sagt – Masser af sjove historier om en verdensstjerne, som hele verden følger og beundrer – også danske fodboldgutter- og piger i alle aldre!

ISBN 978-87-92900-47-0

Buster Nordic A/S
Mindevej 45, 2870 Dyssegaard
Tlf.:  +45 2844 8311
publisher@busternordic.com

Billeder

Information om Buster Nordic A/S

Buster Nordic A/S
Buster Nordic A/S
Mindevej 45
2870 Dyssegaard

http://busternordic.com/

Følg pressemeddelelser fra Buster Nordic A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.