Transportministeriet

Flyveforbuddet forlænges til og med den 28. februar 2021

Del

Frem til og med den 28. februar 2021 vil der fortsat være forbud mod at flyve til Danmark med passagerer uden en negativ coronatest.

Regeringen besluttede torsdag den 28. januar 2021 at forlænge de nuværende skærpede rejserestriktioner til den 28. februar 2021. Med forlængelsen vil også flyveforbuddet blive forlænget frem til og med den 28. februar 2021.

Det betyder, at alle flypassagerer der rejser til Danmark, fortsat skal fremvise en negativ coronatest foretaget 24 timer inden de går ombord på flyet.

- Vi har brug for at fastholde de nuværende restriktioner for at begrænse smittespredningen mest muligt. Især de mere smitsomme varianter kan udfordre vore greb om smitten, og derfor forlænger vi nu flyveforbuddet, så vi sikrer, at de passagerer, der kommer til Danmark, har en negativ test, siger transportminister Benny Engelbrecht.

Flyveforbuddet gælder alle passagerflyvninger til Danmark fra hele verden. Flyvninger inden for Rigsfællesskabet er undtaget.

Nøgleord

Information om Transportministeriet

Transportministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K

41 71 27 00http://www.trm.dk

Følg pressemeddelelser fra Transportministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Transportministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum