Flyveforbud forlænges til og med 24. december

Del

For at begrænse risiko for spredning af smitte med ny mutation fastholdes lukningen af det danske luftrum for flyvninger fra Storbritannien

Regeringen besluttede den 20. december 2020 at lukke for adgang til det danske luftrum for flyvninger fra UK i 48 timer med virkning fra den 21. december 2020 kl. 10.00.  Flyveforbuddet forlænges nu frem til den 24. december kl. 24.00.

”Regeringen følger situationen tæt. Lige nu er der stor usikkerhed om den nye mutation, og om hvorvidt rejsende fra England her i julen vil overholde en anbefaling om ti dages selvisolation. På den baggrund er det sundhedsmyndighedernes anbefaling, at vi fastholder et flyveforbud, og derfor forlænger vi nu det gældende forbud med godt halvandet døgn,” siger transportminister Benny Engelbrecht.

Fra den 25. december 2020 indføres et indrejseforbud, som bliver udstedt af Justitsministeriet.

Kontakter

Information om Transport- og Boligministeriet

Transport- og Boligministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K

41 71 27 00http://www.trm.dk

Følg pressemeddelelser fra Transport- og Boligministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Transport- og Boligministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum