Fly PLAY hf

Flyselskabet PLAY vækster voldsomt og tilpasser sig lufthavnsudfordringer

Del

Det islandske flyselskab, PLAY har netop offentliggjort sin traffikrapport for juni, og tallene viser et flyselskab i kraftig vækst. Flyselskabet transporterede hele 87.932 passagerer i juni, hvilket er en stigning på 55% fra den foregående måned, hvor PLAY transporterede 56.601 passagerer.I juni var belægningen 79,2% sammenlignet med en belægning på 69,6% i maj.

Udfordringerne i de europæiske lufthavne påvirker PLAY minimalt

PLAY formåede at overholde afgangstiderne for juni i 79,1 % af tilfældene, hvilket overordnet set ikke lever op til PLAY’s egne høje standarder, men betragtes som et acceptabelt niveau af ledelsen, grundet store vanskelige udfordringer i europæiske lufthavne, som både kæmper med personalemangel og gennemgående forsinkelser.

Disse udfordringer, som skyldes den hurtigt genopståede lyst til at rejse efter COVID-19, har forårsaget betydelige vanskeligheder og forsinkelser i forsyningskæderne såvel som i de fleste lufthavne, som PLAY opererer til. Som de fleste andre flyselskaber har PLAY oplevet forsinkelser i sin tidsplan og lidt af omkostninger forbundet med disse forsinkelser. Disse omkostninger er dog allerede indregnet i virksomhedens forretningsplan og er i overensstemmelse med forventningerne og normen i branchen.

PLAY’s CEO, Birgir Johnsson er yderst tilfreds med PLAY’s rolle på det europæiske rejsemarked:

”En af grundende til, at PLAY formår at holde sig oven vande i krisetider som denne er, at vi er så nyt et selskab, at hele vores forretningsstrategi er tilpasset flybranchen, som den ser ud i dag, og ikke som den så ud for 20 eller 30 år siden. Derfor er vi superagile og bæredygtige både på et logistisk- og et personaleplan.”

PLAY opererer nu seks fly

PLAYs sjette fly, en Airbus A320neo, ankom til Island i slutningen af juni og begyndte for nylig at flyve passagerer til PLAY’s destinationer. PLAY opererer nu tre Airbus A321neo og tre Airbus A320neo fly. Disse fly flyver nu passagerer til PLAYs 25 destinationer i USA og Europa.

Læs hele rapporten her: https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/9503f906-02fa-4e0b-8a2c-0f97da774ab5

Kontakter

Mediekontakt:

Caroline Cecilie Olesen
Mail: caroline.olesen@grey.com
Telefon: 22257976

PR MANAGER, GREY PUBLIC

Billeder

Links

Information om Fly PLAY hf

Fly PLAY hfPLAY er et lavprisflyselskab, der fra 2022 flyver fra Island til 25+ destinationer i Europa og Nordamerika. PLAY flyver med nye Airbus A321NEO og A320NEO fly med en enkel og  strømlinet service, der giver rejsende mulighed for at betale mindre og stadig få en god rejseoplevelse. Sikkerheden er det vigtigste for PLAY, men også tidspræcision, enkelhed, glæde, lave priser og omtanke for miljøet er en del af flyselskabets kerneprincipper.

Følg pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

PLAY fejrer 1 års fødselsdag med op til 50% på flybilletter til Island og USA24.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 24. juni er det præcis et år siden, at det islandske flyselskab, PLAY, inviterede sine passagerer med på den første internationale flyvning. Dette bliver fejret 24.-26. juni med en voldsom rabat på op til 50 % på rejser mellem september til marts. København, 24. juni - Det islandske flyselskab, PLAY har været igennem en voldsom udvikling siden den første flyvning mellem Stansted og Keflavik 24. Juni 2021. Kun fire uger efter lanceringen blev flyselskabet børsnoteret på Nasdaq. To måneder senere ansøgte flyselskabet om amerikansk flyvetilladelse. Siden da er der blevet oprettet 25 nye ruter med en medarbejderstab på næsten 300 personer, som har serviceret mere end 320.000 passagerer de seneste tolv måneder - et tal, der svarer til næsten hele Islands befolkning. PLAY’s strategi om at skabe et billigt transatlantisk alternativ for europæerne, som skal flyve dem via Island til USA er blevet velmodtaget. I maj havde PLAY 56.601 passagerer, hvilket er en stigning på 54% fra den foregåen