Emirates

Flyselskabet Emirates på søger dansk kabinepersonale

Del

PRESSEMEDDELELSE: Verdens største internationale passagerflyselskab, Emirates, rekrutterer til deres internationale team af kabinepersonale, og inviterer til åbent hus onsdag den 7. december kl 9.00 på Marriott Hotel i København.

Der er travlhed i rejsebranchen, og i begyndelsen af november offentliggjorde flyselskabet Emirates et rekordresultat for første halvår af 2022, der dækker månederne april til september. Derfor søger selskabet nu yderligere kabinepersonale til at servicere de mange passagerer. Det sker på en række åbent hus-dage over det meste af verden – således også i Danmark.

På åbent hus-arrangementet i København vil Emirates rekrutteringsteam tage imod alle interesserede og vurdere dem ud fra selskabets kriterier. De ser især efter kandidater med et udstrakt service-gen, der har let til smil og som kort sagt vil nyde at give passagererne den ultimativt bedste oplevelse. Samtidig skal man som kabinepersonale kunne løfte et stort ansvar samt lede med autoritet og være i satnd til at tage kontrol, når det er nødvendigt.

Lyder det fristende, så er det blot om at møde op på dagen – det eneste man skal medbringe, er et opdateret CV på engelsk og et vellignende fotografi. Emirates anbefaler dog, at man tilmelder sig på forhånd på: www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/, for at kunne give alle den bedste oplevelse, men man kan altså også blot møde op på selve dagen.

Onsdag d. 9. december kl. 09:00

Marriott Hotel København

Kalvebod Brygge  5

1560 København V

Læs mere om de krav, der er til selve udvælgelsesprocessen på emirates.com/careers. Vær desuden forberedt på at tilbringe en del af dagen på Marriott Hotel. Alle kandidater vil allerede samme dag få besked om tidspunkter for en eventuel yderligere udvælgelsessamtale.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Emirates

Emirates
EmiratesHistorien om Emirates startede i 1985, da selskabet gik i luften med blot to fly. I dag råder Emirates over verdens største flåde af Airbus A380 og Boeing 777-fly, så selskabets rejsende kan nyde komforten ved flybranchens nyeste og mest effektive wide-body fly.

Emirates inspirerer rejsende over hele verden med et stadig voksende netværk af verdensomspændende destinationer, brancheførende underholdning ombord, regionalt inspireret køkken og service i verdensklasse.

Emirates flyver pt. til flere end 150 destinationer på seks kontinenter, og selskabet har fløjet på ruten København/Dubai siden 2011.

Læs mere her.

Følg pressemeddelelser fra Emirates

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Emirates

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum