Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen lukker midlertidigt alle sine danske butikker

Del

Coronavirussen har for alvor ramt Danmark, og som følge af regeringens skærpede krav til den danske detailbranche og for at forhindre yderligere smittefare, lukker Flying Tiger Copenhagen nu midlertidigt alle sine danske butikker.

- Den danske regering opfordrer nu til drastiske handlinger for at begrænse smitten af coronavirussen. Derfor tager vi konsekvensen og lukker vores danske butikker. Det gør vi ud fra et forsigtighedsprincip af hensyn til vores kunder og kolleger, udtaler Martin Jermiin, CEO i Flying Tiger Copenhagen.

Så selvom den danske regering reelt giver butikkerne mulighed for at være åbne, så tager Flying Tiger Copenhagen efter grundig overvejelse et yderligere skridt og samfundsansvar ved at lukke alle sine danske butikker midlertidigt.

Flying Tiger Copenhagen får mulighed for at gøre brug af regeringens hjælpepakke til dansk erhvervsliv. Det betyder, at alle Flying Tiger Copenhagens ansatte, der bliver sendt hjem som konsekvens af de midlertidige butikslukninger, får løn igennem perioden. Hvornår Flying Tiger Copenhagen igen åbner sine butikker er endnu ikke besluttet, da det afhænger af den svære situation, som coronavirsussen har medført.

Det vil fortsat være muligt at handle på Flying Tiger Copenhagens webshop www.flyingtiger.com, hvor der i øjeblikket er stor efterspørgsel efter kreative produkter, som hele familien kan samles om, mens skoler og børnehaver m.v. er lukket.

Kontakter

For yderligere information, kontakt venligst:
Nina Brønden Jakobsen
+45 41861391
nj@ulvemanborsting.com

Information om Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagenhttps://dk.flyingtiger.com/
  • Grundlagt i 1988 af Lennart Lajboschitz, i dag er Martin Jermiin adm. Direktør
  • Omsatte i 2018 for 5,6 mia. kr.
  • Introducerer 300 nye produkter hver eneste måned
  • Mere end 6.000 medarbejdere på verdensplan
  • 990 butikker i 30 lande på 3 kontinenter (Europa, Asien og USA)
  • 77 butikker i Danmark
  • Fører alt fra festartikler, pynt til hjemmet og børnelegetøj til gadgets, gode gaver og prisvindende design

Følg pressemeddelelser fra Flying Tiger Copenhagen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen opruster og indgår samarbejde med Plastic Change5.12.2019 07:00:00 CETPressemeddelelse

Den danske detailsucces Flying Tiger Copenhagen opruster på bæredygtighedsområdet. Det sker blandt andet med et treårigt samarbejde med den anerkendte NGO, Plastic Change. Samarbejdet skal bidrage til et øget fokus på reduktion af plastik i eksempelvis emballage, mere genbrug og genanvendelse og flere bæredygtige designs hos den danske detailkæde. Flying Tiger Copenhagen har i den forbindelse afgivet et såkaldt plastikløfte, der skal sikre, at samarbejdet munder ud i konkrete, bæredygtige løsninger. Med CEO Martin Jermiin i spidsen har Flying Tiger Copenhagen det seneste halve år arbejdet intensivt på at udvikle og implementere en mere cirkulær tankegang i virksomhedens forretningskoncept. Et af tiltagene er samarbejdet med Plastic Change, der skal bidrage til konkrete tiltag og initiativer for at håndtere og minimere virksomhedens brug af plastik. - Vi er glade for, at vi nu kan præsentere det første konkrete initiativ i vores bæredygtige omstilling. Nemlig et samarbejde med Plastic C

Flying Tiger Copenhagens solide omsætning skal nu slå igennem på bundlinjen27.5.2019 09:15:00 CESTPressemeddelelse

En solid omsætning på DKK 5,6 mia. og et driftsresultat på DKK 257 mio. er blandt højdepunkterne i Flying Tiger Copenhagens årsrapport for 2018. Bundlinjen er ikke tilfredsstillende, men ledelse såvel som ejerkreds har fuld tillid til den danske detailkædes unikke DNA, og at den iværksatte konsolideringsstrategi vil levere resultater på bundlinjen. Årets første fire måneder for 2019 lever op til budgettet både på omsætning og indtjening og leverer positiv like-for-like vækst.