Haderslev Kommune

Flovt Strand er klar igen

Del

Det blå flag er nu hejst ved Flovt Strand igen efter Haderslev Kommune fredag fandt årsagen til den forurening, der betød badeforbud i sidste uge.

Mandag i sidste uge måtte Haderslev Kommune melde badeforbud ved Flovt Strand på grund af colibakterier i badevandet.

Fredag blev kilden så fundet. En defekt spildevandspumpe betød, at urenset spildevand fra et sommerhusområde løb via en grøft til Raade Bæk og videre ud i havet. Dermed kunne forureningen bremses.

Weekenden over har Haderslev Kommune taget prøver af vandet både i bækken og ved stranden og har nu i samråd med embedslægen vurderet, at det blå flag kan hejses igen og stranden kan frigives til badning. Det frarådes dog - som altid - at man bader lige ved udløbet af bækken, men går lidt væk derfra.

Haderslev Kommune følger vandkvaliteten ved stranden og kommunens øvrige badestrande sommeren over frem til 1. september.Kontaktinformation:

Miljømedarbejder ved Haderslev Kommune, Pernille Toft Schilling, 74 34 21 45

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum