Meresalg Marketing

Flexleasing er blevet en meget populær måde at lease en bil på

Del

Traditionel leasing af biler har altid været en populær finansieringsform, men det ser sig efterhånden overhalet af flexleasing. Flexleasing er blevet endnu mere populært blandt danskere, der har behov for en bil til hverdag. Denne form for leasing giver dig mulighed for at være mere fleksibel med hensyn til vilkårene i din leasingaftale. Der er flere pendlere, der tyr til denne leasingmulighed for at spare penge på at pendle med offentlig transport eller for at slippe for den kapitalbinding, der er uundgåelig ved køb af en bil. Læs mere om flexleasing, og hvorfor det er så populært i artiklen herunder.

Hvad gør flexleasing så populært?

Flexleasing er blevet mere populært i de seneste år, og det er der flere gode grunde til.

Flexleasing giver større fleksibilitet til danskere, der har brug for en bil til privat og / eller erhvervsmæssig brug.

Ved flexleasing er du ikke bundet til en langtidskontrakt, som det er tilfældet ved traditionel leasing. Det betyder typisk, at du kan opsige kontrakten efter blot 12 måneder.

Flexleasing udmærker sig også ved, at du slipper for at betale den fulde registreringsafgift med det samme. Denne afgift betales i mindre rater, hvilket især er en fordel, hvis du drømmer om at sidde bag rattet i en mere eksklusiv bil fra f.eks. BMW, Audi eller Porsche.

Typisk vil du også opleve et større gensalgsmarked og et mindre værditab på bilen, når bilen skal sælges efter endt leasingperiode. Dette er vigtige fordele, da du som hovedregel selv skal stå for at sælge bilen, når leasingperioden udløber.

Du kan skifte bil oftere

Flexleasing er også en god mulighed for dem, der ønsker at skifte bil ofte.

Hvis du bliver træt af din bil, kan du blot aflevere den tilbage og lease en ny bil. På den måde kan du komme til at køre i forskellige biler, som ligger uden for din normale prisklasse, hvis du skulle have købt bilen.

Hvis du f.eks. drømmer om at flexlease en BMW, kan du gøre det gennem et firma, der specialiserer sig i flexleasing af biler fra BMW og andre luksusmærker. Du kan f.eks. henvende dig til Fleasing. Læs mere om BMW flexleasing her.

Billigere bilforsikring

Flexleasing er også blevet populært, fordi denne leasingform sikrer en billigere bilforsikring. Det skyldes, at bilen kun skal forsikres for dens værdi – ekskl. registreringsafgiften. Dette gør selvsagt en stor fordel, når vi i Danmark har en meget høj registreringsafgift på 150 %.

Du kan evt. tegne en såkaldt garantiforsikring, hvis du gerne vil slippe for uforudsete værkstedsregninger. 

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold. 

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Kosttilskud: En branche i vækst29.6.2022 08:00:00 CEST | Blog

Industrien for kosttilskud er en af de hurtigst voksende industrier i verden. I 2017 blev den anslået til at være 37 milliarder dollars værd og forventes at nå op på 60 milliarder dollars i 2025. Denne vækst er drevet af en række faktorer, herunder et stigende fokus på personlig pleje, flere mennesker der deltager i motion og sport, og en generel stigning i sundhedsbevidstheden. Øget fokus på personlig pleje En af de vigtigste årsager til branchens vækst er folks stigende fokus på personlig pleje. Folk brugere flere penge på personlig pleje generelt, fordi sociale medier har gjort det vigtigere at se godt ud. Platforme som Instagram, TikTok og Facebook er med til at udstille de bedste sider af folk, og dermed stræbes der også endnu mere efter det perfekte udseende - selvom det meget ofte blot er et urealistisk glansbillede. Det resulterer i at der en tendens til, at folk tager sig af sig selv og investerer i deres egen sundhed og velvære. Dette har ført til en stigning i køb af kosttil

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum