Det Kongelige TeaterDet Kongelige Teater

Flere store teaterforestillinger i Dyrehaven

Del

Ny seksårig aftale mellem Det Kongelige Teater og Lyngby-Taarbæk Kommune sikrer teater i Ulvedalene hvert andet år

Hundredtusindvis af danskere har gennem årene oplevet stort anlagte teatershows i Dyrehaven som Robin Hood og Kong Arthur. Nu kan publikum glæde sig til endnu flere store kulturoplevelser under åben himmel.

En helt ny seksårig aftale mellem Det Kongelige Teater og Lyngby-Taarbæk Kommune sikrer nu, at der hvert andet år, mod tidligere hvert tredje, vil være kæmpe teaterforestillinger i Ulvedalene i Dyrehaven. Det betyder, at den elskede teatertradition som minimum fortsætter i både 2018, 2020 og 2022.

- Vi er rigtig glade for den nye aftale, som gør det muligt for os at lave endnu flere spektakulære familieforestillinger i absolut bredformat til danskerne, siger Morten Hesseldahl, teaterdirektør for Det Kongelige Teater.

Samme begejstring lyder fra Sofia Osmani, borgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune:

- Teater i Ulvedalene er en stor succes og en markant kulturel satsning, der engagerer mange lokale borgere som frivillige. De bidrager med viden, praktik og et stort engagement fx som statister, ryttere eller praktiske hjælpere. Jeg ved, at mange af dem også ser frem til forestillinger hver andet år.

Og der er ingen tvivl om, at de store forestillinger i Dyrehaven allerede er en fast tradition for områdets beboere:

- Vi er rigtig mange borgere i Lyngby-Taarbæk, som ser frem til Det Kongelige Teaters forestillinger i Dyrehaven. Den kunstneriske kvalitet og de smukke omgivelser i Dyrehaven er altid en fantastisk totaloplevelse - hvor natur og kultur går op i en højere enhed. Jeg er derfor glad for, at vi er kommet i hus med en samarbejdsaftale, der gør, at vi får mere teater til kommunen," siger Hanne Agersnap, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Første forestilling i den nye aftale bliver det imponerende vikinge-eventyr Røde Orm, som i denne sommer spillede for mere end 92.000 publikummer på Moesgaard Museum i Aarhus. Det store action-eventyr kan opleves i Ulvedalene i sommeren 2018, hvor 100.000 publikummer traditionen tro vil kunne overvære Nordeuropas største teatershow.

Hør meget mere om Røde Orm til Det Kongelige Teaters pressemøde onsdag den 25. oktober kl. 10:00-12:00 i Restaurant Piil & Co. i Dyrehaven - gode interview- og fotomuligheder.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum