Din Tekstforfatter

Flere stiler mod gamerkarrierer

Del

Der var engang man kunne vælge meget få, traditionelle fag, når man skulle finde sin livsvej. Og så var der engang før det, hvor man ikke havde noget valg, men forventes at følge i sine forældres fodspor. Det er en saga blot i dag, hvor mulighederne synes næsten uendelige for de fleste. Og der kommer hele tiden nye til.

Vi lever i den grad i den digitale tidsalder, og med det følger også en række karrierevalg som udelukkende beskæftiger sig med den online verden. Se bare på influencere der stormer frem som aldrig før, og for nogens vedkommende betaler endnu bedre end et almindeligt fuldtidsjob. Og for nogens vedkommende er muligheden for at blive professionel gamer også blevet en helt almindelig karrierevej.

Fuldtidsgamer

Med øgede muligheder for at leve af teknologi kommer også muligheden for at leve af - og det kan lyde simpelt - bare at spille computer. Og det er en karrieremulighed, der har overrasket og som har banet vejen for mange nye talenter.

Mange teenage gamere, som sidder derhjemme med deres gamer computer drømmer formentlig om, at kunne game på fuldtid og gøre det til deres levevej og karriere. For det er vigtigt at beskæftige sig med noget, man interesserer sig for. Derfor vil mange lægge alle deres kræfter og energi i, at forbedre sig og komme med til de rigtige turneringer.

Forældre og studievejledere skal uddannes

Som forældre kan man måske have en tendens til at finde et højt tidsforbrug foran skærmen usundt og bekymrende. Og samme holdning kan studievejledere have, når de unge fortæller om deres ønske om at blive professionelle gamere.

Men det er ikke længere helt urealistisk. Med den større fokus på esport der er kommet i dag, er det blevet en opnåelig drøm - omend stadig en der skal kæmpes hårdt for. Men som med alle andre sportsgrene gør øvelse mester, så det vil også kræve rigtig mange timer.

Som forældre og studievejledere er det derfor vigtigt at sætte den unge i kontakt med de rigtige mennesker, og give dem den fornødne støtte og motivation - samtidig med at man kan opfordre dem at sørge for at have noget at falde tilbage på. Gaming er ikke længere bare tidsfordriv og spild af liv, men til gengæld en mulighed for at dygtiggøre sig i noget, der både giver socialt liv og en potentiel karrierevej. Derfor er det altså ikke så farlig en ting, som vi troede det var i gamle dage.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Nyhed: Den usynlige bøjle der virker24.1.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Drømmer du om at få et pænt smil, så kan behandling med invisalign måske være lige noget for dig. Ved behandling med invisalign får man behandlet skæve tænder, tænder med mellemrum og lignende, så man kan få et lige og pænt smil. Hvis det lyder som noget for dig, så se med videre her på siden, hvor du får alt den viden om behandling med invisalign, som er nødvendigt for at afgøre, om invisalign kunne være en behandling for dig. Vi ser således nærmere på hvad invisalign er, hvad det koster og hvor længe behandlingen varer. Behandling med invisalign foregår ved hjælp af en lille usynlig bøjle, en invisalign, der har til formål at rette skæve tænder. Behandlingen foregår hos en tandlæge, og du skal derfor søge råd og vejledning hos din egen tandlæge, hvis du ønsker at påbegynde et behandlingsforløb med invisalign. Selve behandlingsforløbet varierer i tid, og kan vare alt mellem 6 måneder og op til 18 måneder. Der er således tale om et længerevarende behandlingsforløb, hvilket er godt at v

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum